Nie chce cię zranić ale polak potrafi.Nie da się zrobić tak żeby CS wyglądał jak np. Black Ops czy BF BC 2
Dla tych co ciągle grają w jedną strzelanke oczywiście CS zalecam zagrać w inne.
Przyznaje ja nie potrafię się jeszcze w to tak bardzo bawić ale...
Świat Counter Strike da się porównać do Call of Duty może nie black ops ponieważ taka grafika była by w cs bardzo rozczochrana no ale w dziedzinie wyglądu da się wszystko zrobić. Odsunięcie broni to zwykły efekt więc wystarczy poszperać plus nadać funkcje szybkości wykonywania animacji.
Co do poniektórych rzeczy z innych gier wojenych da się wyłączyć całkowicie stare hud z cs i po przez aktualizatora można zrobić całe hud od nowa.
Ponieważ cs nie pozwala na nadpisanie huda cs'a.
Zabawa z counter-strike nie kończy się na pisaniu pluginów czy edytowaniu komend, jeżeli lubisz się w to bawić masz dużo czasu i wkładasz w to serce możesz zacząć edycje całego cs po czym możesz zrobić osobnego cs dla graczy twojego serwera bądź aktualizatora co przy dużej edycji nie polecam ponieważ nieodwracalnie zniszczysz orginalnego cs gracza i będzie musiał reinstalować cs.
Polacy potrafią wiele rzeczy kilka osób które mnie nakręcają do kombinowania z cs to:
DarkGl
Abes Mapper
diablix
QTM. Peyote
Pusty[B]
Bardzo polecam w poszperaniu w ich pluginach ponieważ na ich podstawie idzie się wiele nauczyć.
Więc proszę mi nie mówić że counter strike nie da się edytować do wyglądu innej gry.
Przepraszam za długą wypowiedź

Dodatki SourceMod