Call of duty: Sprint effect (Klawisz shift)
ELOS
16.07.2011
Nie chce cię zranić ale polak potrafi.Nie da się zrobić tak żeby CS wyglądał jak np. Black Ops czy BF BC 2
Dla tych co ciągle grają w jedną strzelanke oczywiście CS zalecam zagrać w inne.
Przyznaje ja nie potrafię się jeszcze w to tak bardzo bawić ale...
Świat Counter Strike da się porównać do Call of Duty może nie black ops ponieważ taka grafika była by w cs bardzo rozczochrana no ale w dziedzinie wyglądu da się wszystko zrobić. Odsunięcie broni to zwykły efekt więc wystarczy poszperać plus nadać funkcje szybkości wykonywania animacji.
Co do poniektórych rzeczy z innych gier wojenych da się wyłączyć całkowicie stare hud z cs i po przez aktualizatora można zrobić całe hud od nowa.
Ponieważ cs nie pozwala na nadpisanie huda cs'a.
Zabawa z counter-strike nie kończy się na pisaniu pluginów czy edytowaniu komend, jeżeli lubisz się w to bawić masz dużo czasu i wkładasz w to serce możesz zacząć edycje całego cs po czym możesz zrobić osobnego cs dla graczy twojego serwera bądź aktualizatora co przy dużej edycji nie polecam ponieważ nieodwracalnie zniszczysz orginalnego cs gracza i będzie musiał reinstalować cs.
Polacy potrafią wiele rzeczy kilka osób które mnie nakręcają do kombinowania z cs to:
DarkGl
Abes Mapper
diablix
QTM. Peyote
Pusty[B]
Bardzo polecam w poszperaniu w ich pluginach ponieważ na ich podstawie idzie się wiele nauczyć.
Więc proszę mi nie mówić że counter strike nie da się edytować do wyglądu innej gry.
Przepraszam za długą wypowiedź

Droso
16.07.2011
@ELOS co ty w ogóle gadasz jestem mapperem wiem ile CS zniesie w CS grają osoby najczęściej ze starszymi komputerami (takie jak ja :DD chociaż już nie długo :DD) Ponieważ nie mogą pograć w te najnowsze gry crysis 2 , prototype 2 , black ops , teraz battlefield 3 ,cod mw3, Cs to stary silnik GoldSrc jest CSS dlaczego w to mało osób gra ? Ma lepszy silnik source lecz komputery niektóre nie dają rady + nie chce im się ściągać ileś tam GB na dysk bo mają CS za 700 mb
CS możesz wy edytować do gier z tamtej epoki . CS to już stare animacje , modele są trochę kwadratowe niektóre
W innych grach modele mają więcej pkt (stawów) do postaci .
Jak by twórcy poprawili silnik animacje itp... ta gra by było o niebo lepsza . i nie wspomnę o grafice 24 bit (czy mniej) tekstury mają najczęściej rozdzielczość 32x32 te najnowsze pewnie 500+ , 1000+ lub jeszcze więcej
Nie chciałem nikogo urazić .
Pozdrawiam HubertTM

Jak by twórcy poprawili silnik animacje itp... ta gra by było o niebo lepsza . i nie wspomnę o grafice 24 bit (czy mniej) tekstury mają najczęściej rozdzielczość 32x32 te najnowsze pewnie 500+ , 1000+ lub jeszcze więcej

Nie chciałem nikogo urazić .
Pozdrawiam HubertTM
NewaX
16.07.2011
W tym ze w cs graja osoby najczesciej ze slabymi kompami sie nie zgodze mi tam crysis 2, blackops, dragonage 2, death space2 chodza na full detalach ale i tak wole grac w cs. znam wiele osob co by takze pomimo tych lepszych gier wolaly grac w cs.
A co do pluginu mam do zaproponowania aby dolaczyc do niego dzwiek oddechu podczas biegniecia.
A co do pluginu mam do zaproponowania aby dolaczyc do niego dzwiek oddechu podczas biegniecia.
Attached Files
ToRRent
16.07.2011
Elos zapomniałeś dodać że świat GoldSRC nie kończy się na samym cs i amxx
Polecam czasami luknąć na bardzo ciekawe modyfikacje bazujące na SDK Half lifa

Droso
17.07.2011
@newax przecież napisałem "najczęściej" brak czytania ze zrozumieniem 
Co do pluginu dodał bym animację i może lekkie trzęsięnie

Co do pluginu dodał bym animację i może lekkie trzęsięnie
Jak się nazwać
17.07.2011
Ja bym dodał że jak chodzi to wiecie broń z boku i chodzi lekko w górę lekko w duł. może sam to zrobię jak będę miał czas
i chęci

diablix
17.07.2011
Jutro opublikuje kolejną wersję
M.in
M.in
- Integracja z codmodem
- Brak zmiany na nóż
- Zoptymalizowany kod
- Bron przesunięta w dół
- Zablokowane strzelanie (tym razem poprzez clientupdatedata
)