Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Prosba o naprawienie bledow w pliku .sma


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 proszeopomoc

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: -10
Poniżej przeciętnej

  • Postów:95
  • GG:
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:łódż
Offline

Napisano 08.07.2011 19:02

Witam

potrzebuję pomocy ponieważ tak mam pare errorów w tym oto załączniku proszę o was o naprawienie jego i wyslania mi .sma-(naprawionego).

jeśli by ktoś mógł dam + !!! ;P :D xD ;P :D xD



Do usłyszenia !!!

Załączone pliki



#2 VerShinin

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 08.07.2011 19:09

W ColorChat nie ma Żółtego koloru.. Pozamieniaj z żółtego na np. zielony i będzie dobrze.
  • +
  • -
  • 1

#3 proszeopomoc

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -10
Poniżej przeciętnej

  • Postów:95
  • GG:
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:łódż
Offline

Napisano 08.07.2011 19:28

ej ale patrz jak kompiluje sa inne problemy mooglbys mi to zrobic?

#4 VerShinin

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:173
  • Lokalizacja:Świdwin
Offline

Napisano 08.07.2011 19:45

Spróbuj skompilować to.

Tutaj YELLOW zamieniłem na GREEN.

Plugin się kompiluje lecz są dwa Ostrzeżenia.

QTM_CodMod.sma(2152) : warning 213: tag mismatch
QTM_CodMod.sma(2154) : warning 213: tag mismatch

@DOWN

Wiem że i tak nic się nie stanie przez te 2 ostrzeżenia ale lepiej mieć czysty bez żadnych ostrzeżeń niż ciągle bo to wyskakiwało ^^

Załączone pliki


Użytkownik Marko1525 edytował ten post 08.07.2011 20:39

  • +
  • -
  • 1

#5 Harsay

    Harsayus pospolitus

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:274
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 08.07.2011 20:12

Te błędy które są u marko1525 nic nie robią.
Pokazują się gdy zabraknie np. tabulatora itp.
  • +
  • -
  • 1

#6 proszeopomoc

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -10
Poniżej przeciętnej

  • Postów:95
  • GG:
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:łódż
Offline

Napisano 08.07.2011 20:33

acha dzięki dje wam po +

jak by cos bylo by nie tak skompilujecie dam znac

Dodano 08 lipiec 2011 - 20:48:
ej mozesz to dopracowac dziala wszystko ale punkty dodaje tam gdzie nie trzeba zalowe?

#7 Harsay

    Harsayus pospolitus

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:274
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 10.07.2011 19:36

OMG... set_user_gravity(id, (set_user_gravity id, 0.7)))

Naprawione

Załączone pliki


Użytkownik Harsay edytował ten post 10.07.2011 19:41

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych