Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

jak zdjac vac z serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shay ;*

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Wloclawek
Offline

Napisano 07.07.2011 19:20

Witam , czy da sie zdjac z serwera VAC ? ! Chcialbym wejsc na serwer na zablokowanym steamie , na swoj serwer , czytalem gdziee , ze trzeba wpisac w libist.gam

< secure 0 , mam na 0 i nadal jest VAC

proszę o jak najszybsza odp.

PS. Wiem ze sie da bo sa takie serwery
  • +
  • -
  • 0

#2 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 07.07.2011 19:21

na czym masz hosting?
  • +
  • -
  • 0

#3 Shay ;*

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Wloclawek
Offline

Napisano 08.07.2011 09:58

niceshoot.pl
  • +
  • -
  • 0

#4 BaQStiC

    Supra Team

  • Power User

Reputacja: 108
Zaawansowany

  • Postów:628
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Ck / Wroc
Offline

Napisano 08.07.2011 10:09

Jak masz gdzie w panelu komende startowa serwera to dopisz do niej insecure.
  • +
  • -
  • 0

#5 Shay ;*

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Wloclawek
Offline

Napisano 08.07.2011 10:38

-insecure ? ne dziala mi ;/

Użytkownik Shay ;* edytował ten post 08.07.2011 10:45

  • +
  • -
  • 0

#6 Gość_deLL_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 08.07.2011 11:34

W pliku /cstrike/liblist.gam

secure "1" zmień na secure "0"

#7 Shay ;*

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Wloclawek
Offline

Napisano 08.07.2011 16:20

Dell mam na 0 , nadal jest VAC : Secure.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych