Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ZP] Problem z silnikiem gry


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 FreaK.?

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:113
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Świdnica
Offline

Napisano 06.07.2011 17:48

Witam! Zrobiłem swoją paczkę ZM lecz przestała ona działać! Wpisałem amx_plugins i wynik? Plugin to error a klasy zombie to Bad Load, tak samo z Pipe Bomb czyli Bad Load.
Debugi nie pomogły. Nie wiem już co mam robić :##:
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 07.07.2011 04:51

Po debugu powinny Ci się zwrócić nowe logi. Podaj je i *sma tego pluginu.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych