Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Prośba o bardzo lekką modyfikacje CoD Moda. PilneZmiana nazwy ''[HS.pl]'' Podanie Flag Klas Premium


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ricki

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Ricardo
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 06.07.2011 15:39

Witam drodzy forumowicze, dziś zwracam się z prośbą do jakieś kompetentnej osoby o lekką modyfikacje Cod Mod'a którego pobrałem z tego forum. Chodzi mi o przeprawienie taga występującego w tym CodModzie z "[HS.pl]" na "[CoD Mod]" i żeby nie było to na zielono a na czerwono. Chodzi o to by przy wszystkich rzeczach pojawiał się komunikat z tym właśnie tagiem np. "[Cod Mod] Aby zmienić klasę, wpisz /klasa" W owym cod modzie jest kilka klas premium i prosiłbym o podanie mi pod jakimi one są flagami bo nie wiem jaką flagę przypisać graczowi by mógł korzystać z owych klas. To by było na tyle, mam nadzieje że nie sprawi to problemu i ktoś się tego podejmie ja się na takich rzeczach kompletnie nie znam. Link do pobrania pliczków sma i amxx znajduje się w załączniku. Sprawa jest dość pilna dlatego jeżeli można prosiłbym o jak najszybszą realizację. Pozdrawiam.

Link do owego codmoda (przepraszam znowu z załącznikiem mam problemy)

>>> Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! <<<

Użytkownik Ricki edytował ten post 06.07.2011 15:41

  • +
  • -
  • 0

#2 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 06.07.2011 15:58

Łap
O ile się nie mylę klasy premium są na T i generał na Q

Załączone pliki


Użytkownik DJPTK edytował ten post 06.07.2011 16:01


#3 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 06.07.2011 15:58

Masz, wszystkie klasy są na flagę T, poza Generałem on jest na flagę Q.
  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#4 Ricki

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Ricardo
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 06.07.2011 16:22

No i z przykrością muszę stwierdzić że jest ciągle to samo. Cały czas pisze te "HS.pl", flagi działają prawidłowo, jedynie z tym głupim tagiem mam problem. Pokaże jak to w grze wygląda...

Dołączona grafika

Chodzi mi o to żeby we wszystkich takich miejscach zamiast tego [HS.pl] Pisało na czerwono [CoD Mod], nie wiem już sam co się z tym dzieje. Może to wina pluginu...
  • +
  • -
  • 0

#5 sharkowy

    Lokalna anomalia sejsmiczna o nieustalonej genezie.

  • Przyjaciel

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:1913
Offline

Napisano 06.07.2011 16:45

Skompiluj *.sma na .amxx i resnij mapę. Wrzuć to z załącznika do plugins i restart mapy.

Użytkownik RPK. Shark edytował ten post 06.07.2011 16:46

  • +
  • -
  • 0

2011 - Admin FFA

2011 ~ 2012 - Support Team

2012 ~ 2014 - Moderator

2014 - Junior Admin

2015 - Przyjaciel  R.I.P. sharkowy :(

 


#6 Ricki

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:Ricardo
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 06.07.2011 17:00

Działa wszystko prawidłowo. Bardzo ale to naprawę bardzo dziękuje wszystkim którzy tu napisali posta za pomoc.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych