Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pomoc z instalacją AMX na Playserv.pl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cadilia15

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
Offline

Napisano 02.01.2009 19:06

proszę o kontakt na gadu

sam nie bardzo umiem a kolega kupił server i cos zle zrobil i amx nie dziala dał mi haslo do FTP i dostęp do panelu proszę o kontakt
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 02.01.2009 19:32

Od pomagania jest forum, nie gg...
Opisz dokładnie swój problem to Ci ktoś pomoże.
  • +
  • -
  • 0

#3 Cadilia15

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
Offline

Napisano 02.01.2009 19:48

Dobra więc mam taki problem ze kolega chcial zainstallowac plug-iny jakies i nadpisał folder addons na ftp i teraz jak na serv sie wchodzi to pisze "Lan server is cos tam class © " cos takiego i nie wiemy co z tym zrobic..
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.01.2009 19:53

wpisz w server.cfg sv_lan "1" (zmien z sv_lan "0") lub na odwrót jak tak masz .
  • +
  • -
  • 0

#5 Cadilia15

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
Offline

Napisano 02.01.2009 19:57

tylko ze tego w configu nie ma :/ mam tylko takie

// nazwa serwka
hostname "Server Klanu G*L*A @ Playserver @ Playserver.pl"

// ->>> Odpalane konfigi <<<-
exec autoexec.cfg
// -> lista zbanowych IP
exec listip.cfg
// -> lista zbanowych STEAMID
exec banned.cfg
// -> zapisz bany
writeid
//Chat
mp_chattime "2"
// ->>> Hasla <<<-

// -> haslo na rcon'a
rcon_password "test12"
// -> haslo na serwer
sv_password "gla"

// ->>> Pozostale <<<

// -> lokalizacja serwera (3 dla Europy)
sv_region 3

// ->>> Ustawienia serwera <<<-

// -> mozliwosc pausowania
pasuable 0
// -> mozliwosc dolaczenia do gry jako widz
allow_spectators 1
// -> czas na kupienie broni <minuty>
mp_buytime 1.50
// -> czas rundy <minuty>
mp_roundtime 2.50
// -> mozliwosc zranienia granatem osob z Twojej druzyny
mp_friendly_grenade_damage 0
// -> mozliwosc zranienia bronia osob z Twojej druzyny
mp_friendlyfire 0
// -> czas po ktorym wybucha bomba <sekundy>
mp_c4timer 35
// -> czas po ktorym na poczatku rundy bedziesz mogl sie poruszyc <sekundy>
mp_freezetime 0
// blokada kamery <0|1|2>
mp_forcechasecam 0
// blokada kamery <0|1|2>
mp_forcecamera 2
// po smierci widzisz tylko czarna mgle
mp_fadetoblack 0
// slychac jak biegasz
mp_footsteps 1
// mozliwosc uzywania latarki
mp_flashlight 1
// autocelowanie
mp_autocrosshair 0
// ile osob przewagi moze miec jedna z druzyny, <0> - wylacza limit
mp_limitteams 1
// zapisuje logi do pliku
mp_logfile 1
// zapisuje rozmowy
mp_logmessages 1
// ilosciowe wyrownywanie druzyn
mp_autoteambalance 1
// autowykopywanie z serwera
mp_autokick 0
// automatyczne kary
mp_tkpunish 0
// punkty karne za zabicie zakladnika
mp_hostagepenalty 0
// ilosc gotowki, ktora otrzymuje sie na starcie <dolary> <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />
mp_startmoney 1500
// limit czasu na mape <minuty>
mp_timelimit 20
// limit rund na mape
mp_maxrounds 0
// autocelowanie
sv_aim 0
// mozliwosc wpisywania kodow
sv_cheats 0
// maksymalna ilosc b/s wysylana do klienta
sv_maxrate 25000
// minimalna ilosc b/s wysylana do klienta
sv_minrate 2000
// liczba fps na serwerze dla 1000/10000 kup sobie wlasna maszyne <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />
sys_ticrate 166
// maksymalna liczba pakietow/s wysylana do klienta
sv_maxupdaterate 101
// minimalna liczba pakietow/s wysylana do klienta
sv_minupdaterate 10
// predkosc poruszania sie
sv_maxspeed 320
// grawitacja
sv_gravity 800
// poruszanie sie w powietrzu
sv_airmove 1
// Voice
sv_voicecodec voice_speex
sv_voicequality 3
// przyspieszenie w powietrzu
sv_maxupdaterate 101
sv_minupdaterate 40
sv_maxrate 25000
sv_minrate 0
sys_ticrate 1000
sv_airaccelerate 10
// nie wiem, ale lepiej zostaw
sv_clienttrace 1
// gracze z CT slysza T i vice versa
sv_alltalk 1
// mozliwosc podlaczenia HLTV
sv_proxies 1
// chyba kolizje z modelami - lepiej zostaw
edgefriction 2
// cos tam cos tam  - lepiej zostaw <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':P' />
host_framerate 0
interp 0.01

  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.01.2009 20:08

omg to dopisz...
sv_lan "1"
;>
  • +
  • -
  • 0

#7 Cadilia15

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
Offline

Napisano 02.01.2009 20:09

sv_lan 1
czy
sv_lan "1"

w cudzym słowie?
  • +
  • -
  • 0

#8 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.01.2009 20:10

obojętnie..... daj juz tak

sv_lan "1"


  • +
  • -
  • 0

#9 Cadilia15

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
Offline

Napisano 02.01.2009 20:10

dobra , pomogles będe mial wiecej pytan to napsize , a raczej będę miał :)

[ Dodano: 02-01-2009, 20:14 ]
dobra , mam serv na PLAYSERV.PL

i jest tak

Laczenie z konsola....

su cs27077 -c "./hlds_run -game cstrike +map cs_assault -port 27077 +ip 193.218.155.184 +maxplayers 12    -restart  2> startup.err 1> startup.log &" 
 Failed to set server to CPU 0

*******

a u kolegi jest tak samo tylko bez kolega tez ma serv na playserv.pl
Failed to set server to CPU 0

i server sie nie włącza jest to problem hostingu czy AMX?
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 02.01.2009 20:25

próbowałeś kilka restartów?

nie wiem dokladnie wydaje mi sie że bład na hostingu z procesorem napisz do nich.

p.s nie wysyłaj mi PW
  • +
  • -
  • 0

#11 Cadilia15

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
Offline

Napisano 02.01.2009 20:28

Dobra server się włącza , gdy pisze ze server jest wlączony w cs jest dalej off ... :/
  • +
  • -
  • 0

#12 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 03.01.2009 16:43

Cadilia15, a mi się zdaje, że to wina biniarek xP Tak myślę ponieważ, sam miałem taki problem .. Serwer ns czy steam ?
  • +
  • -
  • 0

#13 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 03.01.2009 16:52

Playserv.pl ? nie ma takiej strony jak mi powiedział baku ;d A PlayServer.pl zawieszona pewnie jakiś krzak i nic nie działa tam xD
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych