Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CRASH servera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kwidzyn

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.07.2011 09:00

Witam mam taki problem patrzalem w debug logach czemu mi sie server offa i jest taki CRASH


CRASH: wto, 5 lip 2011, 09:28:06 CEST
Start Line: ./hlds_i686 -console +ip 94.*****.146 +port 2**2 -game cstrike -dir /home/***/94.*****.146-2**2/hlds_l +mapcyclefile mapcycle.txt +map de_dust2 +maxplayers 23 +exec server.cfg +rcon_password **** +sv_maxrate 20000 +sv_minrate 1500 +sv_minupdaterate 20 +sv_maxupdaterate 80 +sys_ticrate 300

Mam coś gdzieś ustawić czy co

#2 master.

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:228
  • Lokalizacja:C:\Program Files
Offline

Napisano 05.07.2011 10:28

wrzuc error logi.
  • +
  • -
  • 0

#3 kwidzyn

    Nowy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 05.07.2011 11:10

error logi mam z dawna wiec tam nic nie ma tylko w debug :)

Dodano 06 lipiec 2011 - 14:07:
? :(

#4 DZIAREK

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:203
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 07.07.2011 21:08

Dopisz do komędy startowej servera
-dev -debug -condebug +exec server.cfg
Na jakim hostingu server w ogóle stoi?
poproś adminstracje o uaktualnienie silnika hlds i żeby oni napisali ci komęde startowa servera na pewno pomoże!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych