Generator klas by Fili:P
gLo
26.07.2011
Niezłe, ale brakuje umiejętności klas typu: dynamit,rakieta,miny,spadochron itp
K@mil
09.08.2011
A wytłumaczy mi ktoś jak się dodaje te klasy bo jak już wypełnię to nazwa klasy itp i daje generuj i co dalej.Proszę o pomoc bo kiedyś tego nie potrzebowałem ale teraz mi jest potrzebne.Pozdrawiam
Fili:P
10.08.2011
Kopiujesz kod, który ci wyskoczył i wklejasz go do kompilator-a, po czym kompilujesz. Tu masz kompilator forumowy: Kompilator - AMXX.pl: Support AMX Mod X
K@mil
10.08.2011
Kopiujesz kod, który ci wyskoczył i wklejasz go do kompilator-a, po czym kompilujesz. Tu masz kompilator forumowy: Kompilator - AMXX.pl: Support AMX Mod X
O dzięki za pomoc plus a jeszcze jedno a niewidzialność jak dodać ?
Użytkownik K@mil edytował ten post 10.08.2011 13:06
10.08.2011
Zaznaczasz pole nasycenie i wpisujesz wartość od 0 do 255, jeżeli 0 to pełna niewidzialność, a jeżeli 255 to normalna widoczność.
K@mil
10.08.2011
Zaznaczasz pole nasycenie i wpisujesz wartość od 0 do 255, jeżeli 0 to pełna niewidzialność, a jeżeli 255 to normalna widoczność.
Aha dzięki za pomoc plus leci.
27.08.2011
Chciałbym ogłosić, iż szukam kogoś, kto dobrze zna php i miałby ochotę pomóc w napisaniu "kolorowych modułów" jak to nazwałem. Chętnych proszę o kontakt na pw. Dodatek jest przerabiany na więcej plików i całkiem ciekawe wykorzystanie funkcji.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
CheaterQ
29.08.2011
Zrob miny rakiety dynamit , wieksze odejmowanie z x broni oraz 1/x z jaiejs broni i zeby dalo sie miec 2-3 bronie glowne
To wtedy pedzie pro GENERATOR
To wtedy pedzie pro GENERATOR
gozdek1987
31.08.2011
Dobre tylko musisz dodać pare rzeczy takich jak np. liczba skoków(1,2,3) , poziom grawitacji(normal, sredni,wysoki jak u ninji) ,poziom widocznosci( w %%%% 100,75,50,25,5)
CheaterQ
03.09.2011
Ale kiedy dasz 1/x z czegos xx wiecej z x broni oraz rakiety miny i dynamit ?
22.09.2011
CheatereQ, "Jeśli sam czegoś nie zrobisz, nie proś o to" - Fili:P
News: do projektu dołącza się Kusek !
News: do projektu dołącza się Kusek !
28.12.2011
Projekt porzucony został open source: http://amxx.pl/topic...nowego-codmoda/
Jeśli kogoś to interesuję to teraz zajmuję się generatorem perków.
Jeśli kogoś to interesuję to teraz zajmuję się generatorem perków.
DjHubert
15.01.2012
Ej ale masz błędy w PHP na generatorze i chyba teraz on nie generuje klas co ?? bo próbowałem i nazwa tam gdzie nazwa klasy i weź zmień wygląd oki bo nie przyjemny
02.08.2012
http://amxx.pl/generator-klas/Ej ale masz błędy w PHP na generatorze i chyba teraz on nie generuje klas co ?? bo próbowałem i nazwa tam gdzie nazwa klasy i weź zmień wygląd oki bo nie przyjemny