DeathRun Stats - Problem z MySQL
skowron97
30.06.2011
Witam. Mam problem z Na deathrun`a staty i rank - AMXX.pl: Support AMX Mod X Chcialem zrobic te statystyki na ugu.pl. Strona dziala co mozecie zobaczyc na http://statystykideathrun.ugu.pl/, ale gdy wgrywam na serwer mam problem. Wgralem, ustawilem Cvary i zmienilem mape. Czasu nie odlicza, wchodze w "Zatrzymaj pluginy" i jest tam cos takiego:
.
1. DeathRun Stats ZABLOKOWANYA w logach mam:
L 06/30/2011 - 09:03:04: [deathrun_stats.amxx] Error (2002): Can't connect to local MySQL sePotem zmienilem mape jeszcze raz i teraz serwer sie crashuje, a w logach mam:
L 06/30/2011 - 09:07:28: [deathrun_stats.amxx] Error (2003): Can't connect to MySQL server oproszę pomozcie mi

Hiroshima
30.06.2011
1. czy podales poprawne dane w sql.cfg? (cvary do bazy danych z tego pluginu)
2. czy odblokowales dostep z zewnetrznych hostow do bazy danych?
3. na jakim hostingu masz baze mysql?
2. czy odblokowales dostep z zewnetrznych hostow do bazy danych?
3. na jakim hostingu masz baze mysql?
skowron97
30.06.2011
1. Te cvary mam wkleic to sql.cfg? Zrobilem tak ale nadal to samo.
2. Nie wiem o co chodzi
, moze to moj blad
3. ugu.pl
2. Nie wiem o co chodzi

3. ugu.pl
Hiroshima
30.06.2011
z tego co wiem, to ugu.pl to darmowy hosting bez mozliwosci ustawienia dostepu dla zewnetrznych hostow.
zakup konto www na unixstorm.org i zaloz baze danych wg tego poradnika: [GmAMXBans] AMXBANS i MySQL. TUTORIAL - AMXX.pl: Support AMX Mod X - punkt II mowi o tym jak to zrobic.
zakup konto www na unixstorm.org i zaloz baze danych wg tego poradnika: [GmAMXBans] AMXBANS i MySQL. TUTORIAL - AMXX.pl: Support AMX Mod X - punkt II mowi o tym jak to zrobic.
Hiroshima
30.06.2011
jak chcesz kupic kaszlaka po cenie mercedesa to kup. na unixstorm wychodzi 12zl przelew miesiecznie i masz pewniaka, że wszystko działa (a działa bardzo dobrze), co do xaa się nie wypowiadam.