Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wlasne logo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 nouskill

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 31.12.2008 17:53

Robie logo wedlug instrukcji podanej tutaj na forum i zaminiam pliki tempdecal.wad... No i nic... NA moim serwie ciagle mam ta lambde! Moze ktos wie co mogę miec zle ustawione?
  • +
  • -
  • 0

#2 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.12.2008 17:59

tempdecal.wad


Tylko do odczytu ustaw..
  • +
  • -
  • 0

#3 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 31.12.2008 18:05

ustawialem
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 31.12.2008 18:18

Masz foldery cstrike i cstrike_polish ?

Patrzyłeś na New Game czy działa ?
  • +
  • -
  • 0

#5 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 31.12.2008 18:29

Na NEw Game działa, mam tylko cstrike

Mysle ze to mam chybacos w konfiguracji serwera zrabane ale nie wiem co
  • +
  • -
  • 0

#6 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.12.2008 18:30

michalek1993, no na pewno tak jest.. Serwer nie zezwala.
  • +
  • -
  • 0

#7 nouskill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:81
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:z de_tuscan
Offline

Napisano 31.12.2008 18:30

tylko co zmienic? zeby działał?

[ Dodano: 31-12-2008, 18:34 ]
Juz sam rozwiazalem problem

Przy konfiguracji serwera nei zauwazylem
// >>>>>Domyslna Konfiguracja Serwera<<<<<

// :: autocelowanie
sv_aim "0"
// :: wpisywanie kodow (cheatow)
sv_cheats "0"
// :: liczba fps'ow na serwerze
// sys_ticrate "125"
// :: maksymalna liczba pakietow wysyłana do uzytkownika
sv_maxupdaterate "40"
// :: minimalna liczba pakietow wysylana do klienta
sv_minupdaterate 30
// :: predkosc poruszania sie
sv_maxspeed 320
// :: grawitacja na serwerze (standardowa wartosc = "800")
sv_gravity "800"
// :: mozliwosc podlaczenia HLTV
sv_proxies "1"
// :: mozliwosc pobierania plikow z serwera (dzwieki, mapy itd.)
sv_allowdownload "1"
// :: mozliwosc uploadowania plikow (np. loga w grze)
sv_allowupload "1" (mialem 0)
// :: Fast Download - Szybkie pobieranie plików ze zdalnego serwera
// sv_downloadurl "http://www.TwojaSronaInternetowa.pl/cstrike/"
// Pamietaj, aby struktura katalogow na serwerze z ktorego beda
// pobierane pliki, byla taka sama jak na serwerze gry!

sv_downloadurl "http://cs.hitme.pl/cstrike/"



DO ZAMKNIECIA
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych