Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Errory w logach


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 27.06.2011 07:43

Posiadam diabloMod . Wersja modyfikowana , Dodana jedna klasa premium , i tu jest problem .

W logach serwera pokazuje się :

Spoiler


Zadziej pokazuje się to :

Spoiler


Na serwerze gra się normalnie . żadnych bugów itp. ...
Proszę o szybką pomoc dlatego że ja nie wiem co tam źle zrobiłem , przy kompilacji nie pokazuje żadnych błędów .

Edit ///

Problem z native set_user_frags już naprawiony dzięki poradnikowi Vertricus

Załączone pliki


Użytkownik Gh0st edytował ten post 27.06.2011 08:51

  • +
  • -
  • 1

#2 Dalinor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:77
  • GG:
  • Lokalizacja:Rabka :)
Offline

Napisano 27.06.2011 08:48

Dopisz debug w plugins.ini :)
  • +
  • -
  • 1

#3 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 27.06.2011 09:20

po wpisaniu w debug otrzymuję linijkę w której znajduję się początek błędu
KOD :
L 06/27/2011 - 10:19:33: [FUN] Invalid player 6
L 06/27/2011 - 10:19:33: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "db_edit_1.0.amxx")
L 06/27/2011 - 10:19:33: [AMXX] Run time error 10: native error (native "give_item")
L 06/27/2011 - 10:19:33: [AMXX]    [0] db_edit_1.0.sma::RoundStart (line 1178)

Dodano 27 czerwiec 2011 - 10:09:
Leci ++ kolega pomógł na gg
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych