Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

alt_end_round_sounds, brak dzwięków


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 TeeZik

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:21
  • Imię:TeeZiuSz
Offline

Napisano 26.06.2011 23:29

witam
otóż mam taki problem, i juz zielonego pojęcia nie mam co robię źle

to tak
chcę zmienić roundsoundy na serwerze 4 FUN
plik alt_end_round_sounds.sma wrzucam do scripting
plik alt_end_round_sounds.amxx wrzucam do plugins
folder roundosund razem z plikami mapname.ini oraz prefix-prefixmap wrzucam do configs
w pliku roundosund.ini znajdującym się w configs wypisuję ścieżki gdzie znajdują się utworki
; CT Sounds
"sound/misc/prosound/ct1.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct3.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct5.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct7.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct9.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct11.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct13.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct15.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct17.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct19.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct21.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct23.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct25.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct27.mp3" "CT"
"sound/misc/prosound/ct29.mp3" "CT"


; T Sounds
"sound/misc/prosound/tt2.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt4.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt6.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt8.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt10.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt12.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt14.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt16.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt18.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt20.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt22.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt24.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt26.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt28.mp3" "T"
"sound/misc/prosound/tt30.mp3" "T"

pliki oczywiście wrzucone do sound/misc i tutaj nie działały wiec (nie wiem po co ) utworzyłem jeszcze jeden folder o nazwie prosound i tam wrzuciłem wszystko

jak wykonałem te czynności zmiana mapki - nic nie dała, więc restart serwera - też nic nie dało
dziwne jest tylko to że słyszałem 1 nową nute z tej nowo wrzuconej paczki


proszę o pomoc , bo ja już na prawdę nie wiem co robię źle


P.S. w załączniku dołączam pliki które wykorzystywałem na serwie, bez plików dźwiękowych

Załączone pliki


Użytkownik teezik edytował ten post 26.06.2011 23:30


#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 27.06.2011 03:05

Nie działa Ci roundsound? - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych