Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

amxbans 5.1 by d3f3nd3r nie banuje


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 RYSIU713

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:qweqewqwe
  • Lokalizacja:qweeqw
Offline

Napisano 24.06.2011 19:36

Witam mam problem z amxbans 5.1 by d3f3nd3r
Otóż po zainstalowaniu nie moge nikgo zbanować na serwerze
W amxmodmenu, wybieram ban, i nie ma powodów, wpisuje powód i nie banuje

Oto logi

[amxbans.amxx] [AMXBANS DEBUG] The server IP:PORT is: XXXXXXXXXXXXXX
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Polaczenie nieudane!
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Blad zapyania, lokacja: 1
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Wiadomosc: Access denied for user 'banycsde_papp'@'XXXXXXXXXXXXX' (using password: YES) (1045)
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Status zapytania:
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Polaczenie nieudane!
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Blad zapyania, lokacja: 5
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Wiadomosc: Access denied for user 'banycsde_papp'@'XXXXXXXXXXXXX' (using password: YES) (1045)
L 06/24/2011 - 00:04:07: [amxbans.amxx] [Amxbans] Status zapytania:
L

#2 Marcinek

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:112
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.06.2011 20:21

w miejscu xxx jest ip i te ip nie ma polaczenia z msql jesli masz na proserwer forum musisz wejsc w cpanel i menadzer zdalnego poalaczenia msql i tam dodac te ip bez portu

#3 RYSIU713

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Imię:qweqewqwe
  • Lokalizacja:qweeqw
Offline

Napisano 25.06.2011 19:45

Ok juz działa
Wielkie thx




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych