Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z komendami amxx


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mati123

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Brzeźnica
Offline

Napisano 22.06.2011 11:50

Witam.
Mam problem z amxmodx. Chodzi o to że nie działają 4 pierwsze opcje w amxmodmenu nie działają(tzn. nie włączają sie przy wciśnięciu np.1,2,3,4). Od razu zaznaczam, że chce uniknąć reinstalacji amxmod'a. Co może być przyczyną? Proszę o szybkie odpowiedzi. :D
  • +
  • -
  • 0

#2 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 22.06.2011 11:55

Jakie dałeś flagi w users.ini
  • +
  • -
  • 0

#3 Mati123

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Brzeźnica
Offline

Napisano 22.06.2011 11:58

Wszystkie

"****" "*******" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"


PS:

To się stało dzisiaj, a przedtem było wszytko ok

Użytkownik Mati123 edytował ten post 22.06.2011 12:02

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych