Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z BF2 1.0.6


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 icecold

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:85
  • GG:
  • Imię:Stanisław
  • Lokalizacja:Moskwa
Offline

Napisano 20.06.2011 21:22

Witam, zainstalowałem na serwerze BF2 1.0.6

który pobrałem stąd: [BattleField2] Battlefield 2 : Rank Mod PL v1.0.7 - AMXX.pl: Support AMX Mod X
i wykonałem ptk. 5. Włączenie kolorowego say. Znajduje się to w bf2rank.sma

Cytat
//#define KOLOROWY_SAY

zamień na:

Cytat
#define KOLOROWY_SAY

skomplikowałem .sam w AMX Studio

Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

Header size:           4648 bytes
Code size:            93436 bytes
Data size:            64180 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; max. usage is unknown, due to recursion
Total requirements:  178648 bytes
Done.

Po wykonaniu tego pojawił się mały problem który podałem w screenie poniżej:

Dołączona grafika

czasem pojawia się po 5 razy, jak to naprawić?

Dodano 21 czerwiec 2011 - 09:31:
Pomoże ktoś???

#2 SyneK :P

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:d
  • Lokalizacja:d
Offline

Napisano 21.06.2011 09:38

O ile dobrze wiem to nie jest problem. Poprostu tak jest z tym modem.
Gram na serwerowni z tym modem i jest tak samo, wiec raczej to nie jest problem
  • +
  • -
  • 0

#3 icecold

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:85
  • GG:
  • Imię:Stanisław
  • Lokalizacja:Moskwa
Offline

Napisano 21.06.2011 21:33

O ile dobrze wiem to nie jest problem. Poprostu tak jest z tym modem.
Gram na serwerowni z tym modem i jest tak samo, wiec raczej to nie jest problem


To jest właśnie błąd i nie powinno tak być, żeby spomowało po 5 razy. Proszę nie pisać tego typu rzeczy jeżeli się nie ma o tym pojęcia bo się za łamie...

piszę już na 4 różnych forach i nikt nie chce pomóc... dlaczego? nie wieże że na forum nie ma nikogo kto się na tym nie zna, proszę o jakieś info :(

#4 Raku129

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

  • Postów:280
  • GG:
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 22.06.2011 20:14

To nie jest błąd, to jest zamierzony cel.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych