Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cs się wyłącza


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 patryk006

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:126
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.06.2011 11:07

Jest taki problem, serwer dproto 0.9.87

Część ludzi z NS ma problem z wejściem na serwer(po wybraniu drużyny wyłącza się im cs), sprawdziliśmy na razie pluginy amxx'a wyłączając go całkowicie i to nie pomogło, jakieś inne pomysły co może być przyczyną ?
  • +
  • -
  • 0

#2 eRBeKa#

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:72
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 18.06.2011 11:13

Spróbuj wgrać inna wersje dprot oraz metamod.
  • +
  • -
  • 0
Jestem jaki jestem, i dobrze mi z tym :)
Just-Frags.PL - Prawdziwa pasja nie zna granic!!

#3 patryk006

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:126
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.06.2011 11:21

zmiana dproto nie pomogła, dodam że konfiguracja jest w 100% z działającego wcześniej serwera na tym samym hostingu więc nie mam pojęcia, czyżby hosting coś zepsuł na maszynie ?
  • +
  • -
  • 0

#4 eRBeKa#

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:72
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 18.06.2011 11:26

To nie raczej wina hostingu lecz możesz napisać do hostingodawcy, i opisać mu swój problem, ja ci nie pomogę gdyż nie mam passów do FTP serwera.
  • +
  • -
  • 0
Jestem jaki jestem, i dobrze mi z tym :)
Just-Frags.PL - Prawdziwa pasja nie zna granic!!

#5 patryk006

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:126
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.06.2011 11:48

to gdzie jeszcze mogą być takie kwiatki przy samym hlds ?




Problem rozwiązany, winowajca: motd :)

Użytkownik patryk006 edytował ten post 18.06.2011 14:28

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych