Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Z komędami Admina


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Konrad 57

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:06

Wiec Gdy mam wszystkie flagi admina i wchodze w amxmodmenu to nie mam uprawnien . Jesli ktos chce to moj users.ini



; Users configuration file
; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini

; Line starting with ; is a comment

; Access flags:
; a - immunity (can''t be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)

; Account flags:
; a - disconnect player on invalid password
; b - clan tag
; c - this is steamid/wonid
; d - this is ip
; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed)

; Password:
; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw ""
; Change _pw to the value of amx_password_field

; Format of admin account:
;

; Examples of admin accounts:
"STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" // na steamid
"33" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" // na ip
"My name" "d*pa" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

"loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
"_-KrAsNiK Te*aM_-Konrad57" "****" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
  • +
  • -
  • 0

#2 deny116

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • GG:
  • Lokalizacja:Łazy
Offline

Napisano 30.12.2008 11:13

A to co: "loopback" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 30.12.2008 11:20

Zmień to
"_-KrAsNiK Te*aM_-Konrad57" "****" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
na to
"Konrad57" "****" "abcdefghijklmnopqrstu" "ab"
i na server wejdź z nickiem
_-KrAsNiK Te*aM_-Konrad57

  • +
  • -
  • 0

#4 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:26

Niestety Dalej ten sam problem macie screena

http://img152.images... ... 009md5.jpg
  • +
  • -
  • 0

#5 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 30.12.2008 11:38

pokaż plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#6 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:41

; AMX Mod X plugins

; Admin Base - Always one has to be activated
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx)

; Basic
admincmd.amxx ; basic admin console commands
adminhelp.amxx ; help command for admin console commands
adminslots.amxx ; slot reservation
multilingual.amxx ; Multi-Lingual management

; Menus
menufront.amxx ; front-end for admin menus
; Map related
nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle
mapchooser.amxx ; allows to vote for next map
timeleft.amxx ; displays time left on map

; Configuration
pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins
statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands

; Counter-Strike
;restmenu.amxx ; restrict weapons menu
statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!)
miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike
;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!)

; Enable to use AMX Mod plugins
;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer


// PLUGINY WLACZONE DODAJEMY TUTAJ!!! [ON]
;connect_announce.amxx ; pokazuje steamid na wejsciu
ad_manager.amxx ; *Reklamy* dodajemy w advertisements.ini
amx_gore2.amxx ; Wiecej krwi
;amx_ip.amxx ; Ip gracza amx_ip name
;high_ping_kicker.amxx ; wywala +120 ping
nemore_bomb_sound.amxx ; muzyka przed wybuchem paki
admin_check.amxx ; /admin
ac_spinhackdetector.amxx ; banuje speedhacki
;knifesonly.amxx ; amx_knifesonly 0|1
;zoom_info_pl.amxx ; info w zoom (odlegość)
wof.amxx ; pasek podczas przeladowania (jak podczas dokladania paki)
welcomeadmin.amxx ; przychodzi admin pokazuje info
;public_rules.amxx ; zasady po lewo u gory (edit w folderze cstrike rules.txt)
;autorr.amxx ; restart w say /restart lub 3rr /lo3
Interp0.01Forever.amxx ; ciagle ex_interp 0.01
prometheus.amxx ; Inteligentni zak�adnicy
Odliczanie.amxx ; Odlicza do konca mapa 10 sec.
;amx_shake.amxx ; trzesienie ekranu (amx_shake name)
;boomdead.amxx ; Wybuchajace cialo przy smierci
;amx_gag.amxx ; blokada gadania amx_gag name
polski_cs.amxx ; polskie napisy T win
sillyc4.amxx ; mozna przykleic pake
weapon_icon.amxx ; Ikony Broni
rr.amxx ; runda nozowa
adminchat.amxx ; chat admins
;amx_restartround.amxx ; amx_rr 1 1 (restart rundy z konsoli)
join_leave.amxx ; pokazuje kto przychodzi/odchodzi [PL]
;amx_exec.amxx ; grzebanie graczowi w konsoli :D
lastmanbets.amxx ; obstawianie kto wygra (zakłady)
deathbones.amxx ; zamiast ciala kosci
GHW_Floating_Weapons.amxx ; bronie w powietrzu
chat_logger.amxx ; logowanie rozm�w czata (do data/logs)
;custom_frags_and_deaths.amxx ; dodawanie fragów/dedów :D
ewelinka_sounds.amxx ; Dzwieki tK,siema itp
;admin_screen2.amxx ; admin robi screeny typowi amx_screen 2 name (2 foto)
ladowanie.amxx ; muzyka przy wchodzeniu na serwer
do_you_hear.amxx ; bicie serca przy hp na czerwono
;dib3.amxx ; promien po smierci Death-info beams III (http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1100)
runplanting.amxx ; paka w biegu
timeprojector.amxx ;czas do konca i nextmap ( w prawym górnym rogu)
admin_spec_esp.amxx ; esp u admina do wykrywania haxów u graczy
alt_end_round_sounds.amxx ; muuza na koniec rundy ! (http://amxx.pl/viewtopic.php?t=187)
backweapons.amxx
amx_parachute.amxx
c4.amxx
siekiera.amxx
amx_adminmodel.amxx
akceptacja.amxx
grenade_trail.amxx
ultimate_sounds_PL.amxx
descriptive_fire_in_the_hole.amxx
xx.amxx
akd_pl.amxx

;PLUGINY WYLACZONE DODAJEMY TUTAJ!!! [OFF]
;amx_concert.amxx ; najlepszy lub najgorszy gracz wybiera mape (http://amxx.pl/viewt...php?p=8395#8395)
;aafkm2[1].1.amxx ; kicka afk
;unban_steam.amxx ; unban steam
;bloodyknife.amxx ; krew na nozu
;grenade_trail.amxx ; linia za granatem
  • +
  • -
  • 0

#7 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 30.12.2008 11:41

i screen all wyjaśnia przez jeden plugin masz błąd który blokuje ci menu... pokaż plugins.ini oraz logi.
  • +
  • -
  • 0

#8 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:46

Jestem Zielony gdzie znajduja sie logi ?
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 30.12.2008 11:48

Jakbyś użył SZUKAJ raz na rok to byś wiedział CO TO SĄ LOGI...
  • +
  • -
  • 0

#10 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 30.12.2008 11:48

Nie widzę pluginu, który mógł by to powodować. Pozostaje Ci wpisać przez rcona
amx_reloadadmins

  • +
  • -
  • 0

#11 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:52

Mam tam duzo logow :D Nie wiem ktory wam dac ;P
  • +
  • -
  • 0

#12 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 30.12.2008 11:53

A ja nadal bym prosił o logi. :)
  • +
  • -
  • 0

#13 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:54

Ale dokladmnie ktory plik z dolderu logs

[ Dodano: 30-12-2008, 11:55 ]
*folderu
  • +
  • -
  • 0

#14 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.12.2008 11:56

xx.amxx
akd_pl.amxx

Wyłącz, usuń te pluginy bo nie wiadomo za co odpowiadają.

#15 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 11:57

xx odpowiada za to ze nie leca dzwieki co runde Terrorist win a akd pl ze jak jestes 1vs1 to mozna isc na kosy
  • +
  • -
  • 0

#16 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 30.12.2008 11:58

Ale dokladmnie ktory plik z dolderu logs

[ Dodano: 30-12-2008, 11:55 ]
*folderu

Z najnowszą datą. ( i musi mieć w nazwie pliku error ).

#17 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 30.12.2008 11:59

Ale dokladmnie ktory plik z dolderu logs


pierwszy z nazwą error_
  • +
  • -
  • 0

#18 Konrad 57

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:24
  • GG:
  • Lokalizacja:Krasnik
Offline

Napisano 30.12.2008 12:04

Wystawie caly folder poniewaz wszystkie pliki maja nazwe error_

http://www.sendspace.pl/file/uchXnE4z/

[ Dodano: 30-12-2008, 16:13 ]
Pomocy :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Dam pomogl lecz mam pewna wiadomosc ktora moze pomóc otuz mam Amxx By mafia i gdy pateze kometarze to gdzies na 4 stronie ludzie maja ten sam problem
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych