Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Po wgraniu nvault dm


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Death_Player

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:325
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 13.06.2011 20:45

Witam mam problem, po wgraniu opcji zapisywania na nvault(Nvault DiabloMod) teraz mam problem konkretnie, gdy chcę wybrać klasę. Na początku jest menu które prowadzi do kolejnych trzech, tylko w tym pierwszym menu po kliknięciu 1, 2, lub 3 menu znika i nic się nie dzieje. Nie wiem czy to ważne ale w pliku tworzą się wpisy, ale jedyne co tam mogę rozróżnić to swój nick.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Mam też kilka błędów przy kompilacji, także nie wiem jak je naprawić. Pilnie proszę o pomoc.

przepraszam Zapomniałem .sma, wklejone.

Dodano 14 czerwiec 2011 - 07:23:
zlituj się, i pomóż ktoś. Myślę że będę mógł nawet podrzucić sms, za 11.37zł.

Załączone pliki


Użytkownik Death_Player edytował ten post 13.06.2011 20:57

  • +
  • -
  • 0

#2 Zaszka

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:215
  • Imię:Ja
Offline

Napisano 14.06.2011 07:33

proszę ;]

Nie dziwie się, że nie działało bo nie było funkcji loadxp
I zrobiłem Ci tak by dla każdej klasy był osobny xp

Dodano 14 czerwiec 2011 - 08:45:
I usuń stary plik vault

Załączone pliki


Użytkownik Zaszka edytował ten post 14.06.2011 07:43


#3 Death_Player

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:325
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 14.06.2011 07:59

ciągle nic, wpis się jakiś dodał wygląda on na zasadzie TLVn NUL STX SOH NUL NUL NUL2ACK/MDC3 NULnick--Dbmod0#1#0#0#0#0#0
Przy wyborze kolejnego menu z tego pierwszego nic się dalej nie pokazuje, i jeszcze jedno pytanie, po co loadxp jak w tamtym poradniku nic o tym nie ma?
  • +
  • -
  • 0

#4 Zaszka

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:215
  • Imię:Ja
Offline

Napisano 14.06.2011 08:09

To wybierzesz klase i grasz od nowa?
Masz jakieś errory?

Zapis powinien wyglądać tak:
klasa-nick-Dbmod0#1#0#0#0#0#0

#5 Death_Player

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:325
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 14.06.2011 08:15

errorów w kompilacji nie ma, ale jak sam widziałeś we frakcjach jak wpisze /klasa wyświetla się do wyboru Strona1, Strona2, Premium jak wybiore któreś z tych trzech to dalej nic się nie dzieje to menu znika i nic, pusto. A zapis najwyraźniej jest zły.

Dodano 14 czerwiec 2011 - 14:44:
proszę o naprawienie tego, mogę wysłać sms'a za około 11zł.
  • +
  • -
  • 0

#6 Death_Player

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:325
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.06.2011 13:10

Dobra, nie trzeba do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych