Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Lagi przez latarki


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 28.12.2008 23:25

Witam mam mały problem, jestem na serwie ping po 30-40 nagle ktoś włącza latarkę a tu ping wywala po 150-200 . Jest jakiś sposób na to bo wcześniej tak się nie działo dopiero od pewnego czasu zaczęło .
  • +
  • -
  • 0

#2 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 28.12.2008 23:28

Mam identycznie na Lapku Toshiba A300 i OpenGL. Zwiększony ping + zmniejszony FPS. Podobna sytuacja przy noktowizorze i wybuchu HE/C4.

Pomogła zmiana na D3D, ew. Ty spróbuj starszych/nowszych sterów do grafiki, ale mi to nie pomogło.
  • +
  • -
  • 0

#3 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 29.12.2008 00:24

Knopers, to jest wina karty graficznej, też miałem taki problem, ale nie miałem takiego pingu :/

#4 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 29.12.2008 10:10

Ale na tej karcie się tak jakieś 2 miechy temu nie cięło i dziwne bo działało na OpenGL
  • +
  • -
  • 0

#5 Joker!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
Offline

Napisano 29.12.2008 11:50

Wiesz co rada spróbuj ustawić Bity w grze na x16 i grafikę na software możliwe że pomoże
  • +
  • -
  • 0

#6 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 29.12.2008 12:05

Nie już bartek124 mi pomógł przestawienie grafiki na D3D pomogło już normalnie mogę grać na HnS'ie THX
  • +
  • -
  • 0

#7 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 29.12.2008 12:09

I co ci da jak zmienisz na D3D
Wymień kartę i będzie THE BEST

#8 Joker!

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
Offline

Napisano 29.12.2008 12:12

I co ci da jak zmienisz na D3D
Wymień kartę i będzie THE BEST


I racja albo wymiana karty graficznej na nowsza albo lepsza albo ustawienie jak najmniejszych detali gry
  • +
  • -
  • 0

#9 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.12.2008 12:13

Zasponsorujesz mu zakup tej karty? Nie? To zamykam.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych