Witam tak jak w Temacie mam problem z serverem counter-strike 1.6.Wgrałem paczke DiabloModa i wszystko działa i jak wchodzę na server i do jakiejś drużyny to mi się server zawiesza i mi sie wyłacza
Jak ktoś pomoze bedzie +.
Czekam na odp.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

mam problem z serverem w cs 1.6
Temat rozp. ReVox, 07.06.2011 18:51
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07.06.2011 18:51
Napisano 07.06.2011 19:19
A po co jakieś logi po prostu wchodze na swój server wejde do jakiejś druzyny i sie server zawiesza i ugory w prawym rogu pisze ERROR WARNING CONNECTION Probleem na czernowo.
Użytkownik ReVox edytował ten post 07.06.2011 19:24
Napisano 07.06.2011 19:43
po co logi? odpowiem pytaniem na pytanie: "po co Ci pomagac?"
<sarkazm>ale chwila... po dlugotrwalym namysle i wypiciu 5 kaw z fusów wyszlo, ze to jakis plugin crashuje Ci serwer...</sarkazm>
po prostu wklej error logi chlopie...
<sarkazm>ale chwila... po dlugotrwalym namysle i wypiciu 5 kaw z fusów wyszlo, ze to jakis plugin crashuje Ci serwer...</sarkazm>
po prostu wklej error logi chlopie...
Napisano 07.06.2011 19:49
Właśnie jak patrze na konsole to pisze to
Plugin file open error (plugin "warmuppro_PL.amxx")
Plugin file open error (plugin "warmuppro_PL.amxx")
Napisano 07.06.2011 19:51
nastepnym razem proponuje ci uzyc czcionki o rozmiarze "7" tak zeby jeszcze bardziej pokazac jaki jestes fajny.
Rozwiazanie: usun ten plugin z plugins.ini i powiedz czy dalej sie crashuje serwer a najlepiej bedzie jak wkleisz zawartosc ostatniego error loga ktory znajduje sie w cstrike/addons/amxmodx/logs
tylko patrz na daty utworzenia plikow.
Rozwiazanie: usun ten plugin z plugins.ini i powiedz czy dalej sie crashuje serwer a najlepiej bedzie jak wkleisz zawartosc ostatniego error loga ktory znajduje sie w cstrike/addons/amxmodx/logs
tylko patrz na daty utworzenia plikow.
Użytkownik hiroshima edytował ten post 07.06.2011 19:53
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych