Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

mam problem z codmodembardzo zle


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dragz

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:dsadsadas
  • Lokalizacja:adsadsa
Offline

Napisano 06.06.2011 18:49

siemka mam problem gdy wgralem amxmodx wchodze na serv nie dzala klasa i muzyka

Użytkownik Dragz edytował ten post 06.06.2011 18:49

  • +
  • -
  • 0

#2 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 06.06.2011 18:55

Jakieś logi ? Pokaż plugins.ini oraz plugins-cod ;)
  • +
  • -
  • 1

#3 Dragz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:dsadsadas
  • Lokalizacja:adsadsa
Offline

Napisano 06.06.2011 19:04

linux addons/dproto/dproto_i386.so
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
tylko to mam w plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

#4 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 06.06.2011 19:08

Aha , dziwne -.-
  • +
  • -
  • 1

#5 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 06.06.2011 19:10

chodzilo mu o pluginy amx a nie metamoda... wklej zawartosc addons/amxmodx/configs/plugins.ini a najlepiej przeczytaj ten temat: Instalacja Pluginów AMXX - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#6 Dragz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:dsadsadas
  • Lokalizacja:adsadsa
Offline

Napisano 06.06.2011 19:11

ok
juzu pomylilem sie bo jestem zaspany

Dodano 06 czerwiec 2011 - 20:06:
ok to ***** naprawilem teraz mam [url=http://imageshack.us/photo/my-images/710/72993346.png/]ImageShack

Użytkownik Dragz edytował ten post 06.06.2011 19:14

  • +
  • -
  • 0

#7 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 07.06.2011 13:39

dproto.com ściagnij ,teraz serwer jest only steam :D!
  • +
  • -
  • 1

#8 Dragz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:dsadsadas
  • Lokalizacja:adsadsa
Offline

Napisano 07.06.2011 14:11

ok

Dodano 07 czerwiec 2011 - 14:18:
a taie pytanie plik src gdzie mam dac ??
  • +
  • -
  • 0

#9 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 07.06.2011 14:34

Jakie jest rozszerzenie tego pliku ?
  • +
  • -
  • 1

#10 Dragz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:dsadsadas
  • Lokalizacja:adsadsa
Offline

Napisano 07.06.2011 14:36

dproto 0,3,7
  • +
  • -
  • 0

#11 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 07.06.2011 14:38

Ja aż tak za bardzo się nie znam ale weź to wrzuć i powinno działac

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#12 Dragz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:dsadsadas
  • Lokalizacja:adsadsa
Offline

Napisano 07.06.2011 14:51

failed; unable to update local steamclient. Continuing with current version anyway.
tera w konsoli serv mi pisze
tera sie aktualizuje

Użytkownik Dragz edytował ten post 07.06.2011 14:53

  • +
  • -
  • 0

#13 JawoR1337

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 23
Życzliwy

  • Postów:299
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 07.06.2011 14:52

Zrestartowałes serwer ? Albo weź napisz na gg : 10665768 szkoda spamu na forum.
  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych