Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Komplikacja błądpomoc w komplikacji


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mEliSa

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:125
  • Imię:Rafał :)
  • Lokalizacja:Kietlin
Offline

Napisano 06.06.2011 18:44

Siemka zrobiłem frakcje i nowe klasy tylko w jednym miałem problem iż w :

case Hunter: fm_give_item(id, "weapon_hegrenade")
case Cziter: // gdy noz sie naladuje..
{
player_b_damage[id]+=5;
client_print(id, print_center, "Masz juz %d dodatkowych obrazen!", player_b_damage[id]);
}
Właśnie z tym mam problem
Proszę o poprawę tego błędu i skomplikowaniu pliku :
dbmod 5 9l sma

#2 JLB. Leo

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:180
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 06.06.2011 19:07

usamodzielnij się

oto mała pomoc: Sprawdzanie liczby klamer w funkcjach - AMXX.pl: Support AMX Mod X

#3 mEliSa

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:125
  • Imię:Rafał :)
  • Lokalizacja:Kietlin
Offline

Napisano 07.06.2011 12:03

Ale możesz sprawdzić czy zrobilm dobrze klasy? bo pierwszy raz robie daiblo mod wienc proszę o wyrozumiałość ;<

#4 JLB. Leo

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:180
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 07.06.2011 18:11

wiem że te wszystkie błędy są spowodowane co najmniej brakiem innej klamry

sprawdź sam, zdobędziesz "expa" w tym "skillu" jakim jest scripting ;)

Użytkownik JLB. Leo edytował ten post 07.06.2011 18:11


#5 Zaszka

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 53
Pomocny

  • Postów:215
  • Imię:Ja
Offline

Napisano 07.06.2011 19:50

Powiem Ci tak...
Weź lepiej diablo od onyk3
Bo masa błędów... ino otworzyłem plik już widzie, że tylko dopisałeś sobie tam gdzie są klasy i nic nie zmieniałeś...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych