Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 5.x

Brak webadmina na 5.1b

AMXBans 5.x

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Miłek

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:31
  • Imię:Yhy
  • Lokalizacja:Tam
Offline

Napisano 01.06.2011 22:00

Witam , instalowalem 2 razy amxbans 5.1b z tego forum i 2 razy nie mam admina chociaz uwiezcie mi ze znam sie :) W mysql mam lvl 1 , wiec wszystko powinno grac haslo i login znam , a mimo to po zalogowaniu wywala blad , poza tym mam tylko 4 opcje na stronie wiec nic nie moge zrobic .

Nie mam pojecia co zrobic moze w jakism pliku trzeba cos ustawic ?

Z gory dziekiza pomo pozdrawiam i sory za orty spac mi sie chce ;)

@EDIT

Juz dziala chyba bylo cos z cookisami bo wczoraj nie dzialalo a dzisiaj dziala :)

Użytkownik Miłek edytował ten post 02.06.2011 11:20

  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych