Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Synchronizacja pionowaCzarny obraz cs


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dziobaczek

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Maryjusz
  • Lokalizacja:Traszki
Offline

Napisano 30.05.2011 11:40

Witam. Od kilku dni mam mało fps podczas gry. Zmieniłem rozdzielczość na 800x600 i nic dalej to samo. Sciągnełem program reforce i wg instrukcji wyłączyłem synchronizacje pionową.. Niestety gdy włączam cs obraz jest czarny i komunikat jakiś od monitora... Hmm chciałem włączyć windowas awaryjnie (nigdy tego nie robiłem) wciskam F8 i nic. Jak wlaczam kompa mam cos napisane na dole exprres i F9. Moze to to?. proszę o pomoc. Jak ją włączyć z powrotem? TYLKO NIE CHCE FORMATOWAĆ KOMPUTER!
  • +
  • -
  • 0

#2 Svizz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:142
  • GG:
  • Imię:Svizz
  • Lokalizacja:Polska :)
Offline

Napisano 30.05.2011 18:32

Masz kartę Nvidia czy AMD?
  • +
  • -
  • 0

#3 JLB. Leo

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:180
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Bielawa
Offline

Napisano 30.05.2011 19:23

Sciągnełem program reforce i wg instrukcji wyłączyłem synchronizacje pionową..


Nawet nie mów mu o V-Sync bo mnie to już wk*rwia

popełniłeś duży błąd

Po odpaleniu kompa wciskaj cały czas escape lub F8, ciągle, potem uruchom awaryjnie, a potem włącz synchronizacje pionową i ściągnij najnowsze sterowniki do grafy,,,

Użytkownik JLB. Leo edytował ten post 30.05.2011 19:24


#4 Svizz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:142
  • GG:
  • Imię:Svizz
  • Lokalizacja:Polska :)
Offline

Napisano 31.05.2011 05:31

Ja mam wyłączonego sync'a do gry na deathrunach z autobh i nic podobnego mi się nie stało. Tak, jak wyżej - ściągnij sterowniki najnowsze.
  • +
  • -
  • 0

#5 Dziobaczek

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Maryjusz
  • Lokalizacja:Traszki
Offline

Napisano 31.05.2011 17:47

Problem rozwiazany. Poprostu zmieniłem rozdzielczosć właczył mi sie Software zmieniłem na Open i jest git. Dzikei za trud
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych