Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z sxe 7.4


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Issen

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 27.12.2008 17:01

Witam mam problem z sxe 7.4... Otoz na wczesniejszych wersjach normalnie odpalalem gre i wszystko "cacy" chodzilo... nie bylo zadnych problemow... nagle gdy serwer na ktorym gralem potrzebowal wersji 7.4 sciagnalem ja i zainstalowalem, no i tutaj zaczyna sie problem - nie moge w ogole polaczyc sie z serwerem ani wejsc doslownie w cs'a... gdy probuje uruchamiac gre to pokazuje mi sie ten blad w notatniku... Oto on:

2008/12/27 15:51:35 -
2008/12/27 15:51:35 - ------------------
2008/12/27 15:51:35 - sXe-I dll starting
2008/12/27 15:51:35 - version: 7.4
2008/12/27 15:51:35 - **** Driver Initialization
2008/12/27 15:51:35 - **** Open success
2008/12/27 15:51:35 - **** Link ready
2008/12/27 15:51:35 - **** Image ready
2008/12/27 15:51:35 - (ERROR) 20. Initialization failed




proszę o pomoc. dzięki z gory :) Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 29.12.2008 04:32

Ściągnij jeszcze raz z ze strony SxE Injected (ale Pl, nie będe jej pisał bo mogę dostać bana)
albo masz tu link

#3 Issen

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
Offline

Napisano 29.12.2008 10:39

tylko ze sciagalem chyba ze 100 wersji najrozniejszych tego sxe 7.4 i to samo :(

[ Dodano: 29-12-2008, 10:42 ]
ten Twoj sxe co podales nie pomogl :( nadal to samo... nie wiem czego to wina... wczesniejsze wersje chodzily wspaniale - tylko ta 7.4 sie wali... i to coraz wiecej uzytkownikow ma problem z ta wersja i ten sam problem maja co ja i nie moga go rozwiazac... a producenci tego sxe powinni podac jak naprawic taki blad a tu nic
  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 29.12.2008 16:15

Ten sXe 7.4 potrzebuje lepże wyposażenie komputera (czyli karty graficznej itp...)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych