Wykrywacz Wallhacka
naXe
27.12.2008

Ten plugin, zlicza ilość zabić przez ściany. Po określonej liczbie razy, plugin zaczyna obserwować graczy. Na samym koncu jeśli przypuszczenia się potwierdzą, wykonuje określona karę. Plugin także informuje adminów na chacie, ze podjął taką a nie inną akcjie
Tak tak, ta metoda jest banalnie prosta, ale działa!!.
żaden gracz ze skillem nie ma za dużo zabić przez ściany w jednej rudzie, więc jest bezpieczny od pluginu.
Wszelkie informacje o obserwowanych graczach i zbanowanych, znajdziesz w logach serwera.
Plugin jest pomocny w identyfikacji oszustów.

Standardowa : http://amxx.pl/viewtopic.php?t=20

Zmian możemy dokonywać edytując sma
WALLHACK_MAX_DETECTS - ilość zabić przez ściany po której gracz jest obserwowany
WALLHACK_MAX_ROUNDS - Ilosc rund przez jaką ma być obserwowany i maja mu być liczone zabicia przez ściany
PUNISHMENT - Kara (KICK_ONLY, KICK_AND_BANID, KICK_AND_BANIP, KICK_AND_AMXBAN, LOG_ONLY)
Attached Files
0g0r
27.12.2008
ale na moim serwerze to jest akurat tak, ze oni nie nawalaja przez sciany tylko zaraz jak wyjda "zeby nie mieli WH"
wiec cos takiego by sie przydalo...
wiec cos takiego by sie przydalo...
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
graczu
27.12.2008
Bezsens moim skromnym zdaniem, na DM mam nieraz z 5 zabić na Live przez ścianę na poprawnych mapach..
Boltos
23.01.2009
hmm a jak to wygląda??Skąd będę wiedział ze dana osoba na WH??Będzie komunikat czy coś bedzie przy nicku?
PawciX
25.01.2009
Trochę bezsensowne, ponieważ wiele razy mi się zdarza zabić przez ścianę.. Czasami może karać jak ktoś nie ma wh..
BraciiK
22.03.2011
dokladnie ..
.. zabije kogos skanem i przykladowo dostaje bana lub automatycznie mi robi ss'y bez sens
.. zabije kogos skanem i przykladowo dostaje bana lub automatycznie mi robi ss'y bez sens

ONeH!T
24.03.2011
Ktoś skanuje często to zaraz Ci ss bedzie robić ....
Plugin Zbędny jak już kolega wyżej powiedział.
Plugin Zbędny jak już kolega wyżej powiedział.
Racz'Q
25.03.2011
Wy jesteście zbędni ... A co jak wejdzie cheat o 3:00 i będzie uprzykrzał waląc przez ściane ? Lepiej niech zrobi te ss-y po 7,8 zabiciach przez sciane ,bo i tak admini więcej robią ss-ów niż jest rund dziennie...