Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 21.05.2011 17:36
Miałem do tej pory 1.5.1 i działało bez zarzutów, zainstalowałem 1.6 na nowej bazie, zimportowałem bany i adminów, podmieniłem pliki które zostały zaktualizowane (amx).
Dziwna sprawa, pliki te same są na kilku serwerach, a poprawnie działa tylko na dwóch. Na innych nie da się banować, banów nie widać na www.
sql.cfg, plugins.ini i inne configi są w porządku.
Widziałem również jak dwie inne osoby pisały o takim samym kłopocie na forum, czy to wina tej wersji GM'a ?
Napisano 21.05.2011 19:58
plugins.ini,sql.cfg,amxbans.cfg etc.
Napisano 21.05.2011 20:04
Napisano 21.05.2011 21:04
Co złego jest w wersji 1.6? Winisz GM za to , co robią , ciesz się, że darmo, gdyby nie oni, to teraz byś jeszcze używał 5.1bOsobiście uważam że to wina GM...Miałem też na początku 1.6 i właśnie też ani bany nie wchodziły ani nic...Po zmianie na 1.5.1 wszystko w normie.
Napisano 21.05.2011 22:27
Co złego jest w wersji 1.6? Winisz GM za to , co robią , ciesz się, że darmo, gdyby nie oni, to teraz byś jeszcze używał 5.1bOsobiście uważam że to wina GM...Miałem też na początku 1.6 i właśnie też ani bany nie wchodziły ani nic...Po zmianie na 1.5.1 wszystko w normie.
Ale co to ma do tematu ? Chcą- niech robią, ale porządnie ! Wole jakąś starą wersję, ale sprawdzoną, bez bugów i niedociągnięć.
W wersji 1.6 są błędy i nic z tym nie zmienisz- chyba, że znasz się trochę na programowaniu i poprawisz kod.- Jeżeli nie, to pozostaje Ci wrócić do 1.5 - sprawdzona i mniej bugów
Pozdrawiam
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|