Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem dotyczący CL_FlushEntityPacket


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Taki Jeden

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 26.12.2008 20:28

Po kilku minutach grania pojawia mi się CL_FlushEntityPAcket w prawym górnym rogu i i strasznie mnie laguje,nie da się grać, kiedyś robiło mi się to bardzo rzadko ale teraz mi się to pojawia co kilka minut

Z góry Dziękuje za pomoc :) Pzdr Taki Jeden
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 26.12.2008 22:32

Masz problemy z netem (lub rate'ami) :|
Jeżeli miałbyś uruchomiony ping (start > uruchom > cmd > ping wp.pl -t) to prawdopodobnie w momencie otrzymania takiej informacji(CL_FlushEntityPAcket) w konsoli wyświetliło by ci się "Upłynął limit czasu żądania." lub bardzo duże wartości.
A od tego już niedaleko do "Connection problem." :/
  • +
  • -
  • 0

#3 Taki Jeden

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 27.12.2008 15:25

uruchomiłem i właśnie mi się to pokazywało co jakiś czas, wszystko przez to że teraz mam radiówke:/ no nic jak na razie sobie nie pogram dopóki nie zrobie coś z łączem
Thx za pomoc temat można zamknąć :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych