Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie zapisuje się exp po dodaniu frakcji-diablo mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Janko

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:137
  • GG:
  • Lokalizacja:Słubice
Offline

Napisano 15.05.2011 13:07

Witam, po dodaniu frakcji nie zapisuje mi się lvl. Może ktoś spojrzeć? w ogóle nawet w podstawowych klasach

Załączone pliki


Użytkownik Janko edytował ten post 15.05.2011 13:08

  • +
  • -
  • 0

#2 HardcoR AnGeL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:90
  • GG:
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Diablo Mod
Offline

Napisano 15.05.2011 13:10

sproboj reset bazy danych.
  • +
  • -
  • 0

#3 Janko

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:137
  • GG:
  • Lokalizacja:Słubice
Offline

Napisano 15.05.2011 13:12

Była resetowana... nic nie pomaga to.
  • +
  • -
  • 0

#4 Kavi76

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:209
  • GG:
  • Imię:Paweł :)
  • Lokalizacja:CrL
Offline

Napisano 30.05.2011 07:41

cvary ustawione żeby exp się zapisywał ablo dodałeś do cvarów nowe klasy ?

Użytkownik Kavi76 edytował ten post 30.05.2011 07:42

  • +
  • -
  • 0

#5 5gram

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:152
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Świętokrzyskie
Offline

Napisano 09.06.2011 12:09

poszukaj w .sma linijki : Public_Give_Xp

i znajdź takie coś mniej więcej : if>>zablokuj 4 to tą 4 zamień na 2 :) bo może masz ustawione że EXP leci od 4 graczy też tak miałem a jeśli nie to masz błędy w cvarach..ewentualnie zapis expa na nvault ; ]
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych