←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

plugin regulamin

Zablokowany

adif11 - zdjęcie adif11 14.05.2011

Witam mam plugin regulamin i przerobilem se go na to by poprostu wyswietlal tekst podczas gry

moj rules.txt

1.Aby zakupic dzialko sentry gun wpisz sentry_menu koszt 27 AP!

2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank

3.Chcez kupic vipa?? wpisz /vip

ale caly czas wyswietla pkt 2 i wyglada to mniejwiecej tak

2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank2.Aby wplacic ab do banku wpisz /deposit i liczba aby wyplacic wpisz /withdraw i liczba aby sprawdzic liczbe ap w banku wpisz /bank
Odpowiedz

• +
  • -
kasza - zdjęcie kasza 15.05.2011

Nie wiem jakiego używasz pluginu, ale w rules.txt musisz chyba pisać HTML'em a nowa linijka to <br>
Odpowiedz

• +
  • -
TomeK - zdjęcie TomeK 15.05.2011

Ja korzystam z tego Rules w róznych kolorach. - AMXX.pl: Support AMX Mod X i mi ładnie wszystko wyświetla, nie muszę stosować znaczników HTML, enter to nowa linijka.

Wypróbuj ten plugin.
Odpowiedz

adif11 - zdjęcie adif11 15.05.2011

wlasnie taki posiadam xD up i niedziala on prawidlowo probowalem nawet z tym <br/>
Odpowiedz
Zablokowany