Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

boty na servie HDSLjak dodac prawidłowo boty do HDLS i amxx


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 sabat

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Stemowo
Offline

Napisano 14.05.2011 14:47

Witam mam problem pobrałem POLBOTY i zaistalowałem według opisu lecz nie ma ich na serwie (server linux na pukawce)
gdzie i co trzeba dopisać by boty Automatycznie wchodziły na server *chciałbym żeby było ich np. 4 po 2 w ct i 2 w tt a jak wejdą gracze to żeby znikały.. Da rade to UMIESZCZĘ W ZAŁĄCZNIKU BOTY JAKIE WGRAŁEM.

NIE WIEM CZY COS DOPISAC DO server.cfg czy gdzie ...:D

Załączone pliki

  • Załączony plik  PodBo.rar   1,96 MB  20 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 14.05.2011 15:13

Pewien jesteś że chcesz to zrobić?




Usługobiorca lub Administrator NIE jest uprawniony do:

  • instalowania oprogramowania lub wprowadzania modyfikacji, które będą w dużej części pochłaniać zasoby Serwera (pamięć operacyjna, procesor, miejsce na dyskach twardych), w tym przede wszystkim Botów.


  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#3 sabat

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Stemowo
Offline

Napisano 14.05.2011 19:16

Tak boty na serwerze hdsl+amxx nie powinny mi obciążyć serwera zresztą wgrałem ale nie DODAJĄ SIĘ PRZY STARCIE MAPY .
dopisałem do metamoda linijkę linuxa serwer czyta bo errora mi nie wywala ale nie wiem czemu nie mam botów dlatego chciałbym żeby mi ktoś opisał jak i gdzie i co napisał by BYŁY:D BOTY
  • +
  • -
  • 0

#4 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 15.05.2011 00:49

http://amxx.pl/topic/1107-jak-zainstalowac-podboty-do-amx-mod-x/
  • +
  • -
  • 1

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#5 sabat

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Stemowo
Offline

Napisano 15.05.2011 15:07

http://amxx.pl/topic/1107-jak-zainstalowac-podboty-do-amx-mod-x/

+dla ciebie all działa:)thx
  • +
  • -
  • 0

#6 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7173
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 15.05.2011 17:49

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Problem rozwiązany.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych