Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Round Sound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mysliwy

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 25.12.2008 17:03

Nie wszystkie piosenki odtwarza, w logach nic nie pisze wszystkie piosenki mam w mp3 a odtwarza moze 4 z 10. Co mam wam pokazac zebyscie stwierdzili co jest nie tak?
  • +
  • -
  • 0

#2 BartekMAJSTEr =D

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:35
  • GG:
  • Lokalizacja:Rypin
Offline

Napisano 25.12.2008 17:15

plik roundsound.ini masz coś takiego?
  • +
  • -
  • 0

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 25.12.2008 17:17

może pokaż .sma pluginu ;> , nazwe z którego korzystasz takich tematów jest tutaj pełno
  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 25.12.2008 22:00

A używasz Alt. End RoundSound ?
Jak zwykły RoundSound to będziesz miał same kłopoty, też tak miałem :/

Ściągnij sobie alt. End RoundSound

Załączone pliki



#5 matex_lg

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
Offline

Napisano 01.01.2009 20:27

; (( mi zadna wersja niedziala ; (( niewiem czemu a wszytsko zgodnie z instrukcja zawsze robie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych