Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

blad z sxe


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 fro0zen

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 25.12.2008 16:25

Witam mam problem z sxe!

Wlanaczam sXe wchodze na serwer z sxe i pisze takie cos "Błąd Klienta, Sprawdz Logi" pomorze ktos?
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 25.12.2008 16:25

I sprawdziłeś te logi?
  • +
  • -
  • 0

#3 Taki Jeden

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 25.12.2008 19:57

tez mam ten problem i niewiem co mam zle z tymi logami



2008/12/25 18:51:26 -
2008/12/25 18:51:26 - sXe Injected starting...
2008/12/25 18:51:26 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 2)
2008/12/25 18:51:26 - version: 7.4
2008/12/25 18:51:26 - open [77C1F566]
2008/12/25 18:51:26 - Starting Device Driver
2008/12/25 18:51:26 - service [C]
2008/12/25 18:51:26 - Open manager OK
2008/12/25 18:51:26 - GetLastError(1073)(Określona usługa już istnieje.

)
2008/12/25 18:51:26 - Driver found, cleaning...
2008/12/25 18:51:26 - * Termination
2008/12/25 18:51:29 - * Cleaning
2008/12/25 18:51:29 - * Stoping service
2008/12/25 18:51:29 - * Service stopped
2008/12/25 18:51:29 - * Service deleted
2008/12/25 18:51:29 - cleaned
2008/12/25 18:51:29 - Load error, try again -----------
2008/12/25 18:51:29 - * Cleaning
2008/12/25 18:51:29 - GetLastError(1060)(Określona usługa nie istnieje jako usługa zainstalowana.

)
2008/12/25 18:51:30 - Open service error
2008/12/25 18:51:30 - service [C]
2008/12/25 18:51:30 - Open manager OK
2008/12/25 18:51:30 - Create Service OK
2008/12/25 18:51:30 - Start Service OK
2008/12/25 18:51:30 - [35][7C90D7D2]
2008/12/25 18:51:34 - [32][7C90D793]
2008/12/25 18:51:34 - [115][7C90EA32]
2008/12/25 18:51:34 - [74][7C90DCFD]
2008/12/25 18:51:34 - [AD][7C90E1AA]
2008/12/25 18:51:34 - [7A][7C90DD7B]
2008/12/25 18:51:34 - [D5][7C90E4F2]
2008/12/25 18:51:34 - [89][7C90DEB6]
2008/12/25 18:51:34 - [FE][7C90E84F]
2008/12/25 18:51:34 - [BA][7C90E2BB]
2008/12/25 18:51:34 - [102][7C90E8A3]
2008/12/25 18:51:36 - Waiting for game...
2008/12/25 18:51:47 - Proceso [explorer.exe](256) injecting on PID (3084) -> (ALLOW)[1]
2008/12/25 18:51:47 - Intercepting game... [3084][hl.exe]
2008/12/25 18:51:47 - open [77C1F566]
2008/12/25 18:51:47 - Injecting: [C]
2008/12/25 18:51:51 - Injected OK
2008/12/25 18:51:56 - [C] -> Incorrect version [a6f5e60cef7d705d72c8b874a0eec0f5](BLOCKED)
2008/12/25 18:51:56 - * Termination
2008/12/25 18:51:56 - * Termination
2008/12/25 18:51:59 - * Cleaning
2008/12/25 18:51:59 - * Stoping service
2008/12/25 18:51:59 - * Service stopped
2008/12/25 18:51:59 - * Service deleted
2008/12/25 18:51:59 - * Cleaning
2008/12/25 18:51:59 - * Stoping service
2008/12/25 18:51:59 - GetLastError(1061)(Usługa nie może teraz zaakceptować komunikatów sterujących.

)
2008/12/25 18:51:59 - Control service error
2008/12/25 18:51:59 - * Service stopped
2008/12/25 18:51:59 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2008/12/25 18:51:59 - Delete service error
2008/12/25 18:51:59 - * Service deleted
2008/12/25 18:52:02 - * Cleaning
2008/12/25 18:52:02 - * Stoping service
2008/12/25 18:52:02 - GetLastError(1061)(Usługa nie może teraz zaakceptować komunikatów sterujących.

)
2008/12/25 18:52:02 - Control service error
2008/12/25 18:52:02 - * Service stopped
2008/12/25 18:52:02 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2008/12/25 18:52:02 - Delete service error
2008/12/25 18:52:02 - * Service deleted
  • +
  • -
  • 0

#4 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.12.2008 20:28

ciastkoZkremem, pokaż logi.
Taki Jeden, zainstaluj patcha v21.

#5 Taki Jeden

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 25.12.2008 21:06

nie moge niestety znaleźć tego patcha :? , masz może jakiś dobry link? Pzdr :)
  • +
  • -
  • 0

#6 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 25.12.2008 21:16

masz tu link do v23, tez się nadaje
http://bareq.wrzuta.... ... ki.pl_.exe

#7 Taki Jeden

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 26.12.2008 00:04

zainstalowałem patcha v26 i wszystko działa a ten link co podałeś mi przerywał thx za pomoc :)
  • +
  • -
  • 0

#8 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 26.12.2008 01:27

Skasuj plikGameUI.dll
  • +
  • -
  • 0

#9 bicek

    Ja tu tylko sprzątam.

  • Zbanowany

Reputacja: 914
Master

  • Postów:796
  • Lokalizacja:Wieluń
Offline

Napisano 26.12.2008 06:40

choyrack, sam sobie skasuj, najlepiej od razu cale konto na forum... albo przynajmniej nie pisz takich głupot i nie nabijaj sobie bezsensownych postów. Poza tym problem "Takiego Jednego" jest już rozwiązany i nie wiem co usiłowałeś wskórać tym postem... -,-'

#10 Boltos

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:78
  • Lokalizacja:xxx
Offline

Napisano 12.01.2009 22:23

ja zainstalowalem tam gdzie maialem csa mowiac krotko pozamienialy mi sie pliki i teaz wyskakuje blad ładowania.Sprob ponownie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych