Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z UJBM_main Wyzyca ludzi bez powoduWyrzuca ludzi z serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 schab

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:63
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:józefów
Offline

Napisano 09.05.2011 19:44

Witam mam dziwny problem z serwerem JB
Wczoraj wgrałem inna wersje pluginu wcześniej używałem JB_extreme natomiast teraz UJBM_main bardzo mi sie spodobała graczom również ale niestety mam problem mianowicie z nieznanych mi przyczyn wrzuca ludzi z błędem
"Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 58"
W konsoli serwera nie ma nic po za takimi wpisami jak
Nick droped from serwer
reason "droped"

W logach na FTP również nic nie ma dlatego proszę o pomoc bo ja nie potrafię sobie z tym poradzić, Problem dotyczy dużej części graczy NS, ja gdy wchodzilen na NS na serwer wszystko bylo ok gdy rozmawiałem z jednym z adminów u którego ten problem wystepuje mowi ze gdy wejdzie na innym nicku i podczas gry zmieni na ten na którym ma admina wszystko jest ok.
Wina lezy po stronie na pewno tego pluginy bo gdy go wylączyłem problem znikł.

Załączone pliki


Użytkownik schab edytował ten post 09.05.2011 19:46

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 Kaster

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:268
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 10.05.2011 08:04

Spróbuj reinstall serwera.
  • +
  • -
  • 0

#3 schab

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:63
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:józefów
Offline

Napisano 10.05.2011 08:17

No wolałbym tego uniknąc z racji ze serwer JailBreak wymaga tych wszystkich modeli dzwieków i co najgorsze map mam ich ok 90 na serwerze wrzucałem je bardzo dlugo i nie chciał bym tego tracić a wiem że wina leży po stronie tego pluginu.
Zmieniłem już binarki ale to nie pomogło
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#4 Pittero

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:545
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 10.05.2011 10:52

Wina pluginu, przeciaza serwer i tak sie dzieje.
  • +
  • -
  • 0

#5 schab

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:63
  • Imię:Robert
  • Lokalizacja:józefów
Offline

Napisano 10.05.2011 15:55

czyli mam zwiekszyć zuzycie serwera lub wylączyc inne pluginy ?
ok sprubuje

Dodano 10 maj 2011 - 17:44:
Maksymalne zuzycie jakie moge ustawic to 300 wylaczylem wszystkie pluginy po za tym jednym i niestety problem nadal wystepował

Użytkownik schab edytował ten post 10.05.2011 17:44

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych