Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Biniarki - Zamiana steam na nonsteam


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mysliwy

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
Offline

Napisano 24.12.2008 16:43

kiedy podmieniam biniarki, dopisuje sv_lan 1 wylaczam secure serwer mi nie dziala w ogóle :/. Chcialbym aby serwer byl nonsteam, firma to umozliwia.

Auto detecting CPU
Using AMD Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
śro gru 24 16:46:45 CET 2008: Server restart in 10 seconds
Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
śro gru 24 16:46:55 CET 2008: Server restart in 10 seconds 

Co robie zle?
  • +
  • -
  • 0

#2 fro0zen

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:36
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 24.12.2008 17:11

napisz do firmy tez tak miałem na shooters.pl ale napisałem do firmy i mi pomogli xD
  • +
  • -
  • 0

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 24.12.2008 21:16

nie potrzebnie nadpisałeś plik /hlds_run musisz napisać do firmy aby ci wygenerowali nowy.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych