Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak restartu po crashu/ restarcie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bullecik

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • GG:
  • Imię:Oskar
  • Lokalizacja:krzesło
Offline

Napisano 08.05.2011 16:17

Witam mam taki problem,

Parę dni temu chciałem z aktualizować pliki startowe (hlds_run) oraz hlshield na 1 z moich serwerów. Wyłączyłem serwer wgrałem plikii nadałem chmod 755 , i właśnie tutaj zaczeły się problemy. Próbując manualnie zrestartować serwer / włączyć serwer nie odpaowiada , trzeba czekać aż system sam go z restartuję (czasami to trwa nawet 2 minuty).
Więc powiedziałem sobie uff , jak dobrze że zrobiłem kopie zapasową tych plików przed podmianą , zrobiłem to samo co wyżej opisane , i serwer nadal nie reaguję, chociaż plikii są stare itp.

Proszę nie odpisywać tekstami "Wujek google na pewno ci pomoże" lub "Ciocia forum" ponieważ szukałem i nic.

Z góry dziękuje.

Użytkownik Bullecik edytował ten post 08.05.2011 17:18

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
- Unikalne Game Mody [100%]
- Unikalny Zombie xp Mod [100%]
- Optymalizacja kodu wszystkich pluginów [100%]
Dołączona grafika
- Unikalny Cod MOD [100%]

#2 Rafal_94

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:383
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Woźniki
Offline

Napisano 10.05.2011 19:33

reinstaluj całość najlepiej i z kopii wgraj tylko addons, maps, models, sounds nic z plikow hldsu

swoją drogą to czemu chmody 755 jak może mieć to 777 bo nikt nie ma danych do serwera?
może były inne chmody niż 755 tych plików a chmodów nie skopiujesz :) sam je musisz
  • +
  • -
  • 0

#3 Bullecik

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:51
  • GG:
  • Imię:Oskar
  • Lokalizacja:krzesło
Offline

Napisano 10.05.2011 22:49

reinstaluj całość najlepiej i z kopii wgraj tylko addons, maps, models, sounds nic z plikow hldsu

swoją drogą to czemu chmody 755 jak może mieć to 777 bo nikt nie ma danych do serwera?
może były inne chmody niż 755 tych plików a chmodów nie skopiujesz :) sam je musisz


Mi się niewidzi kopiować ponad 4gb plików na kompa , a po 2 twoja wypowiedź jest zbędna ponieważ jakbym chciał to bym dawno zrobił reinstall. Ja tutaj szukam rozwiązania dla tego problemu.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
- Unikalne Game Mody [100%]
- Unikalny Zombie xp Mod [100%]
- Optymalizacja kodu wszystkich pluginów [100%]
Dołączona grafika
- Unikalny Cod MOD [100%]




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych