Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

W amxbans niedziałaj AdminiProsz o szybka pomoc


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 zielak143

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 08.05.2011 12:45

Mam problem z amxbans,wszystko ładnie działalo az nagle zapisani admini niedziałaja.Niewiem co jest tego powodem proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Gamelol

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:32
  • Imię:asda
  • Lokalizacja:Miasto
Offline

Napisano 08.05.2011 21:52

A zmieniłeś w amxbans.cfg z
amxbans_use_admins_file 0
na
amxbans_use_admins_file 1
bo chcesz żeby czytało z users.ini to zrób tak jak napisałem.

#3 zielak143

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Poznan
Offline

Napisano 09.05.2011 09:32

U mnie tego chyba nawet niema chodzi mi o to by czytało z users.ini
zrobie tak jak mi mowiłes zobaczymy czy zadziała.

Dodano 09 maj 2011 - 09:39:
Jakbys mogł mi pomoc to napisz na gg 23862589 lub steam barti13.Bardzo bym prosił o pomoc.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych