Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bron od levela


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ginek

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 08.05.2011 09:56

Witam
Moze ktos wie jak zrobic tak klase na cod mod stary ze dajmy jak
zdobedzie 20 level do dostaje jekas bron jak 50 znów jakas bron.
proszę o pomoc.Jak w złym dziale proszę o przeniesienie.
  • +
  • -
  • 0

#2 MieTeK_

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 298
Wszechwidzący

  • Postów:185
  • Imię:Mietek
  • Lokalizacja:Tam gdzie peyot hah :D
Offline

Napisano 08.05.2011 12:30

if(poziom_gracza[id]<=20 && klasa_gracza[id] == klasa)
give_item(id, "weapon_m4a1");

dodaj gdzieś w public Odrodzenie :)



Napisał że na codmod to napisałem mu na codmod ;o

Użytkownik MieTeK_ edytował ten post 08.05.2011 12:50

  • +
  • -
  • 0

#3 Dalinor

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:77
  • GG:
  • Lokalizacja:Rabka :)
Offline

Napisano 08.05.2011 12:35

klase na cod mod stary


Jak to jest dział diablo :facepalm: :blink:


if(poziom_gracza[id]<=20 && klasa_gracza[id] == twojaklasa)
give_item(id, "weapon_m4a1");


Nie czasem tak ??

Użytkownik Dalinor edytował ten post 08.05.2011 12:36

  • +
  • -
  • 0

#4 Drewno.

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:263
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 08.05.2011 12:42

pomyliły ci się zmienne od lvl i klasy coda,bo to jest diablo

if(player_lvl[id] < 20 && player_class[id] = Twoja_klasa)
fm_give_item(id,"weapon_m4a1")


#5 Ginek

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:34
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 08.05.2011 18:18

Sorry nie spojrzałem xD
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych