Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

nie można włączyć amxmodmenu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xardos

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:37
  • Lokalizacja:Korytków
Offline

Napisano 02.05.2011 10:24

Witam, jestem bardzo słaby w tych sprawach więc proszę mi wytłumaczyć dokładnie. Mianowicie wgrałem amxmodx lecz gdy wchodzę na serwer to nie działa mi amxmodmenu, a wszystko powinno być dobrze, admina sobie dodałem na steam_id lecz nadal nie działa :/. Co trzeba jeszcze zrobić po wgraniu amxmodx żeby amxmodmenu działało??
  • +
  • -
  • 0

#2 Seba5120

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:105
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Leśniewo
Offline

Napisano 02.05.2011 10:28

Podaj jakiego amxa wgrywałeś...
plik libst.gam pokaż i plugins.ini które masz w addons\metamod
  • +
  • -
  • 0

#3 Xardos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:37
  • Lokalizacja:Korytków
Offline

Napisano 02.05.2011 10:36

amxmodx 1.8.1

plugins:

http://amxx.pl/index...&attach_id=3902

libst.gam:

http://amxx.pl/index...&attach_id=3901
  • +
  • -
  • 0

#4 Seba5120

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:105
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Leśniewo
Offline

Napisano 02.05.2011 10:40

tu masz libst.gam

game "Counter-Strike"
url_info "Counter-Strike"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
trainmap "tr_1"
  • +
  • -
  • 0

#5 Kasia123

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:79
  • GG:
  • Imię:Kasia
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.05.2011 23:35

sprawdz czy dales sobie flage "U" ona odpowiada za amxmodmenu

#6 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 03.05.2011 07:53

Jak będziesz miał tą flagę to zbinduj sobie klawisz – bind "f12" amxmodmenu
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych