Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Klasa Premium(błąd)

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 LuQazz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 01.05.2011 22:53

Witajcie.Na moim serwerze cod jest klasa RAMBO premium. W .sma pisze ze dziala klasa na flage H. Jednak gdy dodaje graczowi flage H klasa nie dziala uzytkownikowi, lecz dam graczowi inne flagi - dziala. Jest to uciazliwe, poniewaz nie moge wszystkim co chca grac rambo dawac pelnego admina :o W zalaczniku daje .sma klasy za pomoc dam +

Załączone pliki


Użytkownik LuQazz edytował ten post 01.05.2011 22:55

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 emiona1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:167
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice :D
Offline

Napisano 01.05.2011 23:05

Masz - Mam nadzieję że dobrze xD

Załączone pliki


Użytkownik emiona1 edytował ten post 01.05.2011 23:07


#3 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 01.05.2011 23:12

Plik nie chce sie skompilowac
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 emiona1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:167
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice :D
Offline

Napisano 01.05.2011 23:14

Sorry

Załączone pliki



#5 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 01.05.2011 23:25

Bez zmian :/
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 emiona1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:167
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice :D
Offline

Napisano 01.05.2011 23:41

Wiem co może z jaka dodajesz w users.ini Flagę :?:

Flagę t :?:

#7 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 01.05.2011 23:44

; t - custom level H

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 emiona1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:167
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice :D
Offline

Napisano 01.05.2011 23:48

A ty jesteś HA :?:
A tobie działa :?:

#9 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 01.05.2011 23:50

Mi działa :) Dobra poradziłem już sobie.. Zamiast H przypisałem graczowi T i teraz śmiga :) dzięki za pomoc ;)
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych