Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

inni slysza to co ja w sluchawkach...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 TuDe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:87
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Kalety
Offline

Napisano 30.04.2011 16:45

Witam.
Jak w temacie
nVidia nForce Audio
Gdy naciskam "k" ludzie slysza moja gre, szysza siebie z sluchawkach jak gadaja w tym samamym czasie
Nawet gdy odlacze mikrofon i nacisne "k" oni slysza moja gre...
Wina ustawien...
Miks stereo mam wyciczony i mam zaznaczony Mikrofon..
Co jeszcze zmienic?
O co kaman?
Mysle ze to niepotrzebne, ale na wszelki wypadek mam sluchawki Platronics GameCom 377

Z gory dzięki za pomoc

Dodano 30 kwiecień 2011 - 18:58:
up

#2 Fixiu

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:95
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:KNW TEAM
Offline

Napisano 30.04.2011 20:33

może masz wbudowany mikrofon jak mogą słyszeć po odłączeniu mikra?

#3 Milek

    Powracam..

  • Power User

Reputacja: 96
Zaawansowany

  • Postów:528
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Anglia
Offline

Napisano 30.04.2011 23:25

Albo masz załączony MixStereo. Sprawdź to :)
  • +
  • -
  • 0

#4 TuDe

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:87
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Kalety
Offline

Napisano 01.05.2011 17:55

Nie mam wbudowanego, bo jakies 2 miechy temu bylo normalnie

Milek czytaj dokladnie pierwszy post ;)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych