Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

RoundSound coś zle


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Skrypcio

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:165
  • Imię:Bartłomiej
  • Lokalizacja:Munchen-Monachium
Offline

Napisano 29.04.2011 13:53

Witam Mam dziś problem z rs natomiast chodzi o to że nie działa wrzucam pliki do sound/misc i te 2 foldery CT oraz TT oto logi:


L 04/24/2011 - 17:08:48: [roundsound.amxx] Brak folderu z muzyka dla ct
L 04/24/2011 - 17:08:48: [roundsound.amxx] makow/ct



Sma rs w załączniku :).

Za pomoc +

#2 emiona1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:167
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice :D
Offline

Napisano 29.04.2011 14:04

Mam też ten sam Problem !!!

Użytkownik emiona1 edytował ten post 29.04.2011 14:16


#3 Skrypcio

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:165
  • Imię:Bartłomiej
  • Lokalizacja:Munchen-Monachium
Offline

Napisano 29.04.2011 14:24

Ale po cholere tym spamujesz tutaj ... Nie uzywaj mojego rs i będzie ci działać!

#4 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 29.04.2011 16:55

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
Scripting -> Problemy
do
AMX Mod X -> Problemy z pluginami


#5 ma277

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:37
  • Imię:Matias! :D
  • Lokalizacja:Studzienice
Offline

Napisano 30.04.2011 22:40

Pokaż roundsound.ini
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na www.UnderFire.pl !

#6 Rafal_94

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 45
Pomocny

  • Postów:383
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Woźniki
Offline

Napisano 01.05.2011 08:30

brak załącznika a sma to samo jest zawsze -.-
czy twoje roundsound.ini jest podzielone na piosenki TT i CT ?
to sie opisuje tak:

; CT Sounds
"sound/GangstaNet[PM]/26.mp3" "CT"
"sound/GangstaNet[PM]/21.mp3" "CT"
"sound/GangstaNet[PM]/22.mp3" "CT"
"sound/GangstaNet[PM]/23.mp3" "CT"
"sound/GangstaNet[PM]/24.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/GangstaNet[PM]/02.mp3" "T"
"sound/GangstaNet[PM]/27.mp3" "T"
"sound/GangstaNet[PM]/18.mp3" "T"
"sound/GangstaNet[PM]/28.mp3" "T"
"sound/GangstaNet[PM]/25.mp3" "T"

to z mojego serwa :)
końcóka T odpowiada za muze tt
a CT za muze ct ;P

Użytkownik Rafal_94 edytował ten post 01.05.2011 08:30

  • +
  • -
  • 0

#7 KamileDivision

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Kamil
Offline

Napisano 01.05.2011 08:30

wpisz tak sound/makow/ct

#8 emiona1

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:167
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice :D
Offline

Napisano 01.05.2011 08:47

Nie, ja już rozwiązałem problem xD

Dopisałeś do cvarów ?
Ja dodałem i mam xD




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych