Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

MySQL a nowe klasy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Divic

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:326
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.04.2011 22:28

Witam Mam problem otóż dodałem nowa frakcje (Bohaterowie/Klasy Premium) po tym poradniku :

[Tutorial] Frakcje do Diablo Moda! - AMXX.pl: Support AMX Mod X

I teraz jak ktoś chce wejść na klasę premium to pisz 0lvl i nie leci exp muszę dopiero dodać dana komenda klasy w myphpAdmin (wiecie o co mi chodzi)
INSERT IGNORE INTO diablo2 (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid,9, 1, 1 FROM diablo2 GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<9;
INSERT IGNORE INTO diablo2 (nick, ip, sid, klasa, lvl, exp) SELECT nick, ip, sid,10, 1, 1 FROM diablo2 GROUP BY nick HAVING MAX(klasa)<10;
i dopiero wtedy tej osobie leci exp ...;/

Moje pytanie jak to naprawić aby baza sama tworzyła automatycznie nowe wpisy/Jak to zoptymalizować

Za pomoc serdeczne dzięki :blaga: i ++

Użytkownik Divic edytował ten post 28.04.2011 22:30

  • +
  • -
  • 0

#2 Jagoda

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 59
Pomocny

  • Postów:112
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Siedlce
Offline

Napisano 29.04.2011 07:16

wszystkie new lx[9]zamien na new lx[x]x liczba klas + 1 none

#3 Divic

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:326
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 29.04.2011 20:00

a jak mam "lx[]" to tam tez powpisywac ilosc klas +1
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych