Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

protocol i problem z dproto, pomozcie!!!!!!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 niebieski12

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -6
Mniej niż zer0.

  • Postów:48
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.04.2011 07:58

Mam proble iz tydzein temy zalozylem serwer z ownserwer na linuxie i niemoge wgrac dproto a to jest przyczyna bledu w konsoli:


This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client.


Czy moglby ktos pomoc z gory dziekuje.
P.S moj plik plugins w metamod wyglada nastepujaco:


linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
linux addons/metamod/dlls/metamod_i386.so
linux addons/dproto/dproto_i386.so


wgralem dproto.cfg do na wszelki wypadek do folderu cs i cstrike i addons i nic wgralem rowniezdo folferu w addons dproto plik dproto_i386.so POMOCY

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości


Użytkownik niebieski12 edytował ten post 28.04.2011 07:59


#2 bakaj

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:152
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 28.04.2011 11:27

Pierwsze co zrob to wejdz w konsole serwera, np. przez hlsw i wpisz "meta list". Wyskoczy Ci lista modulow, sprawdz czy czasem przy dproto nie pisze Ci bad load. Jezeli chodzi o ownserwer to od razu przy reinstalacji masz dproto, przynajmniej ja tak mam.

Wskazówka :

Twoj plugins.ini (metamod) powinien wygladac nastepujaco :

linux addons/dproto/dproto_i386.so
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so 
linux addons/metamod/dlls/metamod_i386.so

Sciezka do dproto powinna byc jako pierwsza.
  • +
  • -
  • 0

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 28.04.2011 11:57

Pokaż co ci się wyświetli po wpisaniu w konsoli "meta list"
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych