Questions / Equation Event
GoldeN
01.06.2011
Jeżeli po uruchomieniu pluginu nie utworzył się folder, to spróbuj nadać CHMODY na folder config (777) a jak nie, to w pliku config utwórz folder o nazwie Questions_Equation a w nim plik o nazwie questions.ini i w tym pliku dodawaj pytania + odpowiedzi albo przez menu admina.
Użytkownik GoldeN edytował ten post 01.06.2011 14:52
Użytkownik GoldeN edytował ten post 01.06.2011 14:52
JambaMakers
02.06.2011
Nie powiem, ale dobre odpowiedzi i tematy masz GoldeN, wszystko mi się przydało ; ] Dizeki
radek_b11
02.06.2011
Dodaj może możliwość zamiast samego + to też * i : i oddzielne liczby czy cuś wtedy będzie lepiej bo tak to ogólnie łatwe wyniki idzie wyliczyć z tego
GoldeN
02.06.2011
Hmm.. Myślę, że w następnej wersji dodam możliwość pisania na szybkość słów no i trudniejsze te równania. Poza tym kilka opcji do wyglądu (np. Tutor)
krzysiu1111
30.07.2011
Postanowiłem przerobić ten plugin pod CoD dla własnego użytku bo potrzebne mi było pytanie na komende /pytanie. Troche mi się to udało
Ale mam pytanie...co zrobić aby przy wpisywaniu odpowiedzi nie pokazywało jej na chacie. Oraz jak zrobić coś takiego że jeśli się źle odpowiedziało to nie można odpowiadać do końca mapy(bo nie do konca mi tu wychodzi). Z góry dzięki za jakieś porady

Kolar`.
16.08.2011
A gdzie i co trzeba zmienić by pytanie oraz to czy ktoś wygrał było na kolor biały lub zielony jak HUD od CoD'a.?