Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

po wpisaniu meta list nie ma dproto


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ne0s

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Sucha Beskidzk
Offline

Napisano 27.04.2011 15:19

No więc zainstalowałem dziś dproto ( pod windows) zgodnie z instrukcją ( czytałem z kolegą z 5 razy) a po wpisaniu meta list wychodzi:

Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm.dll v1.8.1.3 ini Start ANY
[ 2] Fun RUN - fun_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY
[ 3] CStrike RUN - cstrike_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY
[ 4] CSX RUN - csx_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY

W załączniku jest moje dproto i metamod

Załączone pliki

  • Załączony plik  addons.rar   395,65 KB  30 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 27.04.2011 15:44

Pod Windowsa? Właśnie widać:

win32 addons/dproto/dproto.dll
win32 addons\dproto\dproto.dll

win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so

win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so


Weź walnij reinstall wszystkiego i czytaj instrukcję ze zrozumieniem...
http://amxx.pl/topic...nonsteam-steam/
  • +
  • -
  • 0

#3 Ne0s

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Sucha Beskidzk
Offline

Napisano 27.04.2011 15:56

No przecież jest pod windowsa...
"win32 addons/dproto/dproto.dll" do jest dodane jakby co :D

"win32 addons/dproto/dproto.dll

win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so

win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so"
nie działa

"win32 addons\dproto\dproto.dll

win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll
linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so

win32 addons/podbot/podbot_mm.dll
linux addons/podbot/podbot_mm_i386.so"
tez nie działa

Użytkownik Ne0s edytował ten post 27.04.2011 16:00

  • +
  • -
  • 0

#4 Karpielek

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:361
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 27.04.2011 16:26

Jeśli pod windowsa jest "przedsięwzięcie" to zmień w metamod/pllugins.ini na:


win32 addons/dproto/dproto.dll
win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll

  • +
  • -
  • 1

#5 Ne0s

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Sucha Beskidzk
Offline

Napisano 27.04.2011 16:29

Jeśli pod windowsa jest "przedsięwzięcie" to zmień w metamod/pllugins.ini na:


win32 addons/dproto/dproto.dll
win32 addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm.dll
win32 addons/podbot/podbot_mm.dll

No zmieniłem i dalej nic...



] meta list
Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm.dll v1.8.1.3 ini Start ANY
[ 2] Fun RUN - fun_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY
[ 3] CStrike RUN - cstrike_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY
[ 4] CSX RUN - csx_amxx.dll v1.8.1.3 pl1 ANY ANY
4 plugins, 4 running

Użytkownik Ne0s edytował ten post 27.04.2011 16:32

  • +
  • -
  • 0

#6 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 27.04.2011 16:58

Jakiś log?
  • +
  • -
  • 0

#7 Ne0s

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Sucha Beskidzk
Offline

Napisano 27.04.2011 17:05

Możesz odesłać do jakiegoś tematu jak zrobić log bo ja początkujący :)
  • +
  • -
  • 0

#8 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 27.04.2011 18:14

amxmodx/logs lub w cstrike masz jakieś foldery z logami na temat dproto jak się nie mylę... ;]
  • +
  • -
  • 1

#9 Ne0s

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Imię:Krzysztof
  • Lokalizacja:Sucha Beskidzk
Offline

Napisano 27.04.2011 18:25

ROZWIĄZANE!
THX ZA POMOC MACIE +

Załączone pliki

  • Załączony plik  logs.rar   16,35 KB  39 Ilość pobrań

Użytkownik Ne0s edytował ten post 28.04.2011 15:21

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych