Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystki gracza mysql


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 olek0017

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Pyskowice
Offline

Napisano 26.04.2011 01:17

Dobry
jest możliwość napisania pluginu który pobiera z serwera listę graczy, czas spędzony na serwerze danego gracza. ilość fragów i zginięć danego gracza i miejsce w ranku ;]
po czym zapisać to do mysql a wszystkie rekordy typu fragi czas etc dodawał

#2 SpiewaK

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:61
  • GG:
  • Imię:Emil
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 26.04.2011 10:12

funkcje pobierające:
- fragi get_user_frags(index)
- deady get_user_deaths(index)

Czas spędzony za pomocą taska zrób.

Funkcja z rankiem (z pluginu Info w say)

public showRank(id){
new izStats[8], izBody[8]
new iRankPos, iRankMax

new Players[32], playerCount;
get_players(Players, playerCount);
new id2;
for (new i=0; i<playerCount; i++){
id2 = Players[i];
iRankPos = get_user_stats(id2, izStats, izBody)
iRankMax = get_statsnum()

ColorChat(id2, GREEN, "**^x01 Twoj rank wynosi:^x04 %d^x01/^x04%d", iRankPos, iRankMax)
}

}



W sql nie pomogę, bo najlepszy nie jestem. Może lepiej nVault?

Użytkownik SpiewaK edytował ten post 26.04.2011 10:13

  • +
  • -
  • 0

#3 olek0017

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:71
  • Lokalizacja:Pyskowice
Offline

Napisano 26.04.2011 14:29

no własnie chodzi o sql

Dodano 30 kwiecień 2011 - 23:37:
refresh




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych