Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie leci exp na nowej klasie


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 ParadisO

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 128
Zaawansowany

  • Postów:689
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 25.04.2011 20:33

Otóż dodałem do diablo moda nową klasę według tego poradnika
Dodawanie Nowej Klasy do Diablo Mod'a - Lajty.pl - Serwery CS 1.6
i nie leci na niej exp :/

Po wpisaniu /klasa pokazuje się menu i na nowej klasie jest poziom 0
moda wgrywałem na serwer testowy na pukawka.pl

W tym poradniku pisze, żeby zmienić
for(new i=1;i<9;i++)
na 10 i zastanawiam się czy w

public look_for_none()
{
for(new i=1;i<33;i++)
{
if(is_user_alive(i))
{
if(player_class[i]==0)
{
select_class_query(i)
}
}
}
}
też to muszę zmienić.
Czekam na pomoc z waszej strony.

P.S. Zmieniłem
new Race [9][18]
na
new Race[10][18]
a nie na [19]

Użytkownik ParadisO edytował ten post 25.04.2011 20:38

  • +
  • -
  • 0

#2 HardcoR AnGeL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:90
  • GG:
  • Imię:Jacek
  • Lokalizacja:Diablo Mod
Offline

Napisano 28.04.2011 19:58

a dodales klase do bazy mySQL? albo zrobiles reset bazy danych?

public look_for_none()
{
for(new i=1;i<33;i++)
{
if(is_user_alive(i))
{
if(player_class[i]==0)
{
select_class_query(i)
}
}
}
}

Tego NIe zmieniasz zmieniasz tylko to gdzie jest
for(new i=1;i<9;i++)
na
for(new i=1;i<10;i++)

Użytkownik HardcoR AnGeL edytował ten post 28.04.2011 19:59

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych