Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwera padanikt nie odpisuje na tematy;o


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 D@ruc

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:201
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 24.04.2011 11:06

Witam. Na dwóch moich serwerach do komendy startowej dopisałem "-debug". W debug.log znalazłem taki o to błąd powodujący, że serwer pada, ale nie wiem czym to jest spowodowane.

----------------------------------------------
CRASH: nie, 24 kwi 2011, 09:08:35 CEST
Start Line: ./hlds_i686 -command update -game cstrike +ip  +maxplayers 17 +map deathrun_projetocs2
#0  0xb576b342 in ?? ()
No symbol table info available.
End of crash report
----------------------------------------------

Dodano 25 kwiecień 2011 - 09:20:
Jaka tu jest pomoc...
  • +
  • -
  • 0

#2 D@ruc

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:201
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 25.04.2011 18:51

Znalazłem w debug.log ten błąd:

----------------------------------------------
CRASH: pon, 25 kwi 2011, 19:32:25 CEST
Start Line: ./hlds_i686 -console -game cstrike -maxplayers 14 -exec server.cfg -tickrate 66 +ip +map de_dust2 -pidfile /home/servers/s5485/cs.pid
End of crash report
----------------------------------------------

  • +
  • -
  • 0

#3 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 25.04.2011 18:56

-tickrate 66 +ip

Ownserver?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#4 D@ruc

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:201
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 25.04.2011 22:15

Ownserver?


Moje-Serwery.pl. O co może chodzić?
  • +
  • -
  • 0

#5 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 26.04.2011 22:13

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
HLDS -> Problemy


#6 D@ruc

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:201
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 29.04.2011 13:39

Wie ktoś coś na temat pierwszego błędu?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych