Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Exp sie nie zapisuje


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Madmax

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:*****
Offline

Napisano 24.04.2011 15:37

Witam, mam nastepujacy problem
Posiadam diablomod 5.9l edytowanego
baze zrobiona wszystko smiga tyle że exp mi sie nie zapisuje a w logach nic nie wyskakuje.
Moze trzeba jakos baze skonfigurowac
proszę o szybka pomoc :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Aard

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:190
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 24.04.2011 16:08

savexp 1 ? masz
  • +
  • -
  • 0

#3 Madmax

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:*****
Offline

Napisano 24.04.2011 16:09

tak
diablo_xpbonus "90"
diablo_xpbonus2 "100"
diablo_xpbonus3 "50"
diablo_durability "10"
diablo_spawnchance "7"
SaveXP "1"
diablo_classes "abcdefghijklmnoprstuwxyz!@"
diablo_avg "0"
diablo_dmg_exp "900"

tak mam ustawione
  • +
  • -
  • 0

#4 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 24.04.2011 17:47

zrób czyszczenie lvl'i w bazie i powinno działać też raz tak miałem :) nie zapomnij zrobić kopi lvl'i :D
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#5 Madmax

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:*****
Offline

Napisano 25.04.2011 11:40

zrobilem i dalej nic ;/
  • +
  • -
  • 0

#6 Stachuu :D ??

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 235
Wszechwidzący

  • Postów:476
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Karsznice
Offline

Napisano 25.04.2011 11:48

jaki masz ten carv

diablo_sql_save

pokaz

public load_xp(id)

  • +
  • -
  • 0

#7 Madmax

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:*****
Offline

Napisano 25.04.2011 12:00

public load_xp(id)
{
if(g_boolsqlOK /*&& */)
{
if(!is_user_bot(id))
{
new name[64]
new data[1]
data[0]=id

if(get_cvar_num("diablo_sql_save")==0)
{
get_user_name(id,name,63)
replace_all ( name, 63, "'", "Q" )
replace_all ( name, 63, "`", "Q" )

new q_command[512]
format(q_command,511,"SELECT `klasa` FROM `%s` WHERE `nick`='%s' ",g_sqlTable,name)
SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple,"SelectHandle",q_command,data,1)
}
else if(get_cvar_num("diablo_sql_save")==1)
{
get_user_ip(id, name ,63,1)
new q_command[512]
format(q_command,511,"SELECT `klasa` FROM `%s` WHERE `ip`='%s' ",g_sqlTable,name)
SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple,"SelectHandle",q_command,data,1)
}
else if(get_cvar_num("diablo_sql_save")==2)
{
get_user_authid(id, name ,63)
new q_command[512]
format(q_command,511,"SELECT `klasa` FROM `%s` WHERE `sid`='%s' ",g_sqlTable,name)
SQL_ThreadQuery(g_SqlTuple,"SelectHandle",q_command,data,1)
}
loaded_xp[id]=1
}
}
else sql_start()
}

  • +
  • -
  • 0

#8 Janko

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:137
  • GG:
  • Lokalizacja:Słubice
Offline

Napisano 25.04.2011 12:12

diablo_sql_save "0"

Ma być
  • +
  • -
  • 0

#9 Madmax

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Lokalizacja:*****
Offline

Napisano 25.04.2011 12:16

diablo_sql_host "sql.pukawka.pl"
diablo_sql_user "235728"
diablo_sql_pass "****"
diablo_sql_database "235728_diablo"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"
diablo_sql_save "0"



Moze trzeba jakos baze skonfigurowac badz blad w sma jest ??


dodam ze w logach nic nie wyskakuje, wiec mysle ze z baza wszystko ok tylko zcvarami co jest nie tak ;/

Dodano 27 kwiecień 2011 - 12:07:
dodalem % jak niektorzy pisali na forum w cPanel'u i dalej nic ;/

Użytkownik Madmax edytował ten post 25.04.2011 20:54

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych